Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
TeleGoT 6x5| Bran'ın Zaman Yolculuğunu Anlatıyoruz

 

Podcast'e Littlefinger'ın ışınlanmasıyla başlıyoruz. Arda Littlefinger'ın kuşa dönüşebildiğini iddia ediyor. Malum, Arda iddialı demeçleri çok sever. Peki bu sefer ciddi mi? Az Sonra.

Sonra Arya'nın tiyatro sahnesi var, Burak Kaplan tiyatro sahnesinin önemini açıklıyor hemen ardından sahnedeki memelere değiniyoruz. Derya ve Evre memelere çok sinirleniyor.

Demir Doğan'ların kral seçimiyle ilgili Evre'nin önemli görüşleri var. Zaten fark etmişsinizdir Evre'nin her konuyla ilgili çok önemli görüşleri var. Yönetmenin sahneyi kurtardığını düşünüyor. Haklı bence.

Stark'lar birazcık geri zekalı mı? Bran yüzünden kaç kişi öldü? Arda Bran'dan, LeBron'dan nefret ettiği kadar nefret ediyor gibi geldi bana. Podcast'in başlığını da Bran Fısıldayıp Durmasın diye atmış. Enteresan. Bran Fısıldayıp Durmasın diye erotik roman olur bence. 

En sonunda dilimiz döndüğünce zaman yolculuğunu anlatmaya çalışıyoruz. Zaman yolculuğu bilimkurgusal değil fantastiktir arkadaşlar. Bunu asla unutmayın. Evre ve Arda bana çok kızıyor bu konuda. Evre çok kızdığı için sürekli loop diyor. Oralarda bir yerde de bitiriyoruz zaten.  

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER