Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
#Survivor2016: Yılmaz Morgül, oleey!!

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016’nın başlamasına çok az kaldı. Her zaman olduğu gibi ilk haftalarda ‘Bu sefer eskisi gibi değil, izlenmez artık’ konuşmaları havalarda uçuşacak, sonlara doğru haftanın her günü Survivor izlerken kendimizi bulacağız, bunu baştan kabullenelim de sonra elitliğimize zeval gelmesin.

Kadro geçtiğimiz hafta açıklandı. Ünlüler yine ünlülük sınırlarını zorlarken, Gönüllüler arasında her yıl alışageldiğimiz gibi, Ünlüler’den çok daha ünlü olan yarışmacılar var. Bunun temel sebebi elbette Acun Ilıcalı ünlüleri.  Bakınız bir Nihal Candan, bir Semih Öztürk hep peşlerinde kitleleriyle gezen, yüz binlerce takipçiden oluşan instagram hesaplarıyla fenomen gibi fenomen olan kimseler. Semih Öztürk ıssız bir adada ne yapar merak eder miyiz mesela? Ben ederim. Şımarıklığı bir sempati vesilesi haline getirmiş Nihal kardeşimiz börtünün böceğin, tozun toprağın içinde ne yapacak bunu görmek ister miyiz? Ben isterim. Ama bu yazının yazılma sebebi bunların hiçbiri değil. Bu yazı, daha yarışma başlamadan desteklediğim yarışmacının Yılmaz Morgül olduğunu kayıtlara geçirmek için yazıldı.

Bir kere Yılmaz Bey açık ara en ünlü. Yani diğer yarışmacılara ünsüz demek gibi olmasın elbette ama, yolda çevirip sorsak herkesin kim olduğunu bildiği tek kişi Yılmaz Morgül olur ekipte. Bir yarışmacıda aradığımız en önemli özelliklerden biri ünlülükse, bu tamam. Sonra fenomenlikse, en kralı yine Yılmaz Morgül’de. Çok da uzak olmayan bir geçmişte, televizyonlara çıkıp Türk sanat müziği öldüğü için ağlayan bir insanken, yıllar içinde sonu “Bayraamm, bana bir ayran!” deyip kahkahalarla bitirdiği videolarıyla bol takipçili bir ünlü oldu. Ben şahsen kendisinin bizzat takipçisiyim zira içine kapanan değil, koşullara ayak uyduran ünlü severim ama bunu da dönemin siyasi rüzgarına göre filan değil de, neşesine göre yapanını tercih ederim. Misal şu satırları yazarken ara verdim, instagram’a girip YILMAZ_MORGUL_VIP hesabını açtım, mor kalplerin arasına yazdığı vicdanın sesi cümlelerinin altından iki video izleyip kendime geldim, bence siz de yapın. Madem o, içine kapanmak yerine hayatta kalmanın bu şekilde bir yolunu bulmuş, adam zaten bir Survivor.

Yarışma 7 Şubat’ta başlıyor, şimdilik Yılmaz Morgül destekçisiyim. Bakalım, gerçek Survivor ne zaman başlayacak?

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER