Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Survivor’da Kafa Atmak Serbest, Yaşasın Acun!

Şimdi Acun Ilıcalı’nın işine gelen bir şey daha yapacağım. Nadide programı Survivor All Star hakkında iki kelam edeceğim. Etmezsem olmazdı gibi geliyor çünkü. Oynanan son 11 oyunun üç tanesini kazanmış bir ünlüler takımı ve ezici bir şekilde üstün olan gönüllüler takımı var yarışmada. Ama ne hikmetse ünlüler sayı olarak üstünler. Sayın Ilıcalı istediği kadar açıklamalar yapsın, bize hikâyeler anlatsın. Kurgu olduğu bariz bir program izliyoruz. Evet, izliyoruz ve belki de zevk alıyoruz. Ama son yaptığı ve Bozok’un hareketine müsamaha gösterdiği andan itibaren Acun Ilıcalı hak, hukuk, adalet bilmez bir tavırla çok kritik bir karar almıştır.

Acun’undan tutun da gönüllüler takımındaki bütün yarışmacılar nasıl bir karakterde olduklarını ortaya koymuş bulunmaktalar. Buna “insanları çok severim” diyen Hasan da dâhil. Ya da biz mi körüz acaba? Bozok aslında hiç kafa atmamış olabilir mi? Belki de hepsi birer montajdır.

Acun bey diyor ki, Bozok’a ceza verdim. Bir hafta boyunca oynamayacak. Eh zaten dokunulmazlık kazanılmış. Gönüllüler’in en kötü erkek yarışmacısına ceza vermek kimin işine geliyor acaba? Sırf o kafa atmadan sonra bile ünlüler takımı 4-1 öndeyken, düşüşe geçtiler. Anıl’ın bile Bozok’tan sayı alma ihtimali olduğunu düşünürsek zaten hem dokunulmazlığı elleriyle verdi Acun hem de Bozok’u yarışmada tutarak ne kadar adaletsiz bir insan olduğunu gösterdi. En azından, bence!!!

Bozok nereye, Hakan nereye bakıyor acaba? Biz de yedik…

Acunn.com’da var olan istatistiklere bakmak yeterli olacaktır sanırım.

Hakan vs. Bozok mücadelesinde 25 oyunun 14’ünü Hakan kazanmış.

Doğukan vs. Bozok mücadelesinde 21 oyunun 11’ini Doğukan kazanmış.

Anıl vs. Bozok mücadelesinde 14 oyunun 3’ünü Anıl kazanmış.

Evet, bundan sonrası hak ve adaletin neresine girer. Durun daha Bozok’un elenmesinde bile değiliz. Direkt gönüllüleri kayırmasından bahsediyoruz Acun’un. Zira Zaten Turabi ve Hilmicem’e karşı oyun alma ihtimalleri oldukça az ünlülerin.

Acun Ilıcalı, Bozok’u diskalifiye etmeyerek bu yarışmada şiddete yer olduğunu, hatta bunun gerekli ve şart olduğunu kanıtlamıştır. Turabi ve Hakan arasındaki olaydan sonra da bu son uyarı diyen Acun, bir kez daha son uyarısını yapmıştır. Ünlüler’in istatistiklerde en iyisi olan Hakan’ı demoralize etmeyi geçtim, kendisini şamar oğlanına çevirdiler.

Gerek ekşi sözlükten, gerek twitter üzerinden yorumlara baktığımızda gözlerin çoğu aynı şeyi görüyor. Sözler aynı, düşünceler aynı. Ama Acun Ilıcalı para kazanmak uğruna insani değerlerinden vazgeçeli çok olmuş.

Aslında biraz daha yazacaktım ama “yeter” diyorum. Acun Ilıcalı’nın Survivor All Star adlı dizisini izlemek az da olsa keyif veriyor(du). Güzel senaryo, sağlam aksiyon, dedikodu bolca var. Şiddet gırla. Hakaret küfür. Adına RTÜK denilen kurum da buna izin veriyor. Sanırım bundan sonra ne TV8’den ne de internet sitesi üzerinden izlemeyeceğim. Belki kısa kısa atlatarak ya da sonuçlara bakarak ilerlerim. Bunca yalan dolana rağmen beni çıldırtıyorsa daha fazla üstelemenin âlemi yok.

Acun bundan sonra gelen tepkilere göre bir şey yapar mı? Sanmıyorum. Zaten kararını çoktan vermiş. Ağzından salyalar akan, bağırıp çağıran, kafa atan, küfreden, hakaret eden bir adamı izleyicinin gözüne sokmak da neyin nesidir? Bunları geçtim adı Bozok olan bu yarışmacı yaptıklarını “erkeklik” olarak adlandırıyor. Hadi oradan be!

YORUMLAR




DİĞER HABERLER