Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Şükran Ovalı'ya övgü yağdı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, iki sezondur Pazartesi akşamları zirvede yer alan Paramparça dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna, dün akşam (22 Şubat) ekrana gelen 54. bölümünden itibaren ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Şükran Ovalı’ya, sosyal medyadan da övgü ve tebrik mesajları yağdı.

CİHAN’LA YOLLARI KESİŞTİ
Şükran Ovalı, Paramparça’ya; İstanbul Tıp Fakültesi mezunu, Amerika’da uzmanlık eğitimi almış, kısa bir süre önce Türkiye’ye dönmüş, kick boks yapan, genç ve başarılı ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteri ile dahil oldu. Ayşe’nin uzmanlık alanı çocuklar ve ergenler olmakla birlikte, yetişkin hastalara da bakıyor. Yalnız yaşayan, maddi sıkıntısı olmayan, entelektüel bir kadın. Cihan’ın sahibi olduğu otelde düzenlenecek psikiyatri seminerine gelen Ayşe ile Cihan’ın yolları, dün akşamki bölümde sürpriz şekilde kesişti.
 
PERFORMANSI İLE ALKIŞ ALDI
Şükran Ovalı’ya, başarılı performansımdan ötürü sosyal medyada Paramparça izleyicilerden övgü ve tebrik mesajları yağdı.
Paramparça’nın dün akşam yayınlanan 54. Bölümünün finalinde; Cihan, psikiyatrist Ayşe ile otelin deposunda kilitli kaldı. Aynı anlarda nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara ise, karşısında bir anda Harun’u görünce şoka girdi. Paramparça’nın 54. bölümündeki bu anlar #aksilikbuya hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.
 
Cihan, nikahına yetişebilecek mi? Harun, Dilara’ya ne yapacak? Candan yaşayacak mı? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular Paramparça’nın 29 Şubat Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.
YORUMLAR




DİĞER HABERLER