Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Şubat ve Leyla ile Mecnun müzelik oldu!

 

İstanbul Modern Sinema’nın Onur Ünlü ile devam eden “Yönetmenlerle Buluşma” programında bu hafta sonu Ünlü’nün televizyon dizileri ve en son vizyona giren filmi izleyiciyle buluşacak.
İstanbul Modern Sinema, SİYAD işbirliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla, düzenlenen”Yönetmenlerle Buluşma” serisinin son konuğu Onur Ünlü film ve dizileriyle izleyiciyle buluşmasını sürdürüyor.
Ünlü’nün bu hafta sonu izleyiciyle buluşacak dizileri arasında yayınlandığı dönemde yoğun ilgi gören Leyla ile Mecnun ve Şubat yer alıyor. 11 Şubat Cumartesi günü Onur Ünlü’nün vizyona giren son filmi İtirazım Var’ın gösterimi gerçekleşecek. Film gösterimine filmin oyuncularından Serkan Keskin de katılacak.


LEYLA İLE MECNUN
12 Şubat Pazar 15.00
Oyuncular: Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Serkan Keskin, Müge Boz
Onur Ünlü’nün TRT için çektiği bu sıradışı dizi, yayınlanmaya başladığı günden beri kendi hayran kitlesini yaratmış bir komedi. Bir yandan oldukça tuhaf diğer yandan çok sıradan karakterleri, ince göndermeleri, absürt mizahı ve oyunculuklarıyla öne çıkan dizi toplam 103 bölüm çekildi. Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanede yer darlığından aynı yatağa yatırılmış, babaları da bebekleri beşik kertmesi yaparak, adlarını da Leyla ve Mecnun koymuşlardır. Dizi, 25 yıl sonra, Mecnun’ların Leyla’yı istemeye gittikleri gün başlıyor ve sürekli ileri geri atlamalarla, bir olay anlatılırken o olayın canlandırılmasıyla, paralel evrenlere yolculuklarla devam ediyor.


ŞUBAT
12 Şubat Pazar 17.00
Oyuncular: Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Özkan Uğur, Tansu Biçer
Genel Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yapığı bu yapımın hikayesi Güzel ve Çirkin’den esinlenmiş. Şubat, yaşadığı yetimhanede çıkan yangından sonra İstanbul'un dehlizlerinde yaşamaya başlamış bir adamdır. Yağmur ise varlıklı bir ailenin, haber spikerliği yaparak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan güzel kızı. Şubat, ‘Haberler’ dediği bu genç kadını televizyonda görüp aşık olur ve yakından takip etmeye başlar ve şimdiye kadar hayatlarında onları bir araya getirebilecek birçok şeyin yaşandığını farkederler.


İTİRAZIM VAR
11 Şubat Cumartesi 15.00
Oyuncular: Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan
Polis ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi’ni takip eden on filmlik polisiye serüveninin üçüncü filmi İtirazım Var. Bir caminin imamı olan Selman Bulut, satranç oynayan, antropoloji yüksek lisansı yapmış, bağlama çalan eski bir boksördür. Bir gün namaz kıldırdığı sırada camisinde bir cinayet işlenmesinin ardından, en az kendisi kadar sıradışı yöntemlerle bu olayı araştırmaya koyulur. Kendisini içinde bulduğu karanlık dünyada, itiraz ettiği bozuk düzenle hesaplaşmaya girişir.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER