Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Show TV Sinema Kulübü'nden iki film birden

TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK UZAY MACERASI!

Yönetmenliğini J. J. Abrams’ın yaptığı, Chris Pine, Zachary Quinto ve Zoe Saldana gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı 'Bilinmeze Doğru Star Trek' Pazar akşamı Show TV Sinema Kulübü'nde!

 

'Bilinmeze Doğru: Star Trek' filminin konusu ise şöyle; Atılgan gemisi mürettebatıyla dünyaya geri çağrılır. Ama karşılaştıkları manzara, çok güçlü bir terör örgütünün donanmalarını ve ona bağlı olan her şeyi yerle bir ettiği bir faciadır. Kaptan Kirk'ün bitirmesi gereken şahsi bir kavgası vardır ve bu tek kişilik kitle imha silahını bulmak için aramaya koyulur. Hayatta kalmak ile ölüme teslim olmak arasında mekik dokuyan kahramanlar, bu macerada aşk, dostluk ve fedakarlıklar sınavlarından geçeceklerdir. Kirk tek ailesi olarak nitelendirdiği mürettebatı için fedakarlığın anlamını yeniden sorgulayacaktır. 

 

İKİ İNATÇI POLİS, BİR O KADAR İNATÇI HIRSIZA KARŞI!

Yönetmenliğini Kevin Smith’in üstlendiği oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Tracy Morgan ve Juan Carlos Hernandez gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı 'Zorlu Takip', Pazar akşamı Show TV Sinema Kulübü’nde!

 

'Zorlu Takip' filminin konusu ise şöyle; Sıradışı bir baba ve kıdemli bir polis olan Jimmy tam kızının düğününden önce kendisi için çok önemli olan beyzbol kartının çalınmasıyla en az kendi kadar inatçı ortağıyla beraber hırsızın peşine düşer. O kart kesinlikle bulunmalıdır çünkü düğün masraflarını karşılamanın bir diğer yolu yoktur.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER