Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Seul'de Gururlandık

Günün en güzel haberi Kara Para Aşk'taki Ömer Komiser rolüyle Uluslararası 2015 Seul Drama Ödülleri'nde  En İyi Uluslararası Aktör seçilen Engin Akyürek'ten geldi.

Göğsümüzü kabartan Engin Akyürek, ödülü kabul ederken yaptığı konuşmada tüm dünyadaki fanlarına teşekkür edip ülkede yaşanan son dönemdeki olaylara dem vurarak barış çağrısında bulundu. İşte Engin Akyürek'in korece iyi akşamlar dedikten sonra yaptığı  teşekkür konuşması:

"Bu ödül için tüm dünyadaki izleyenlerime ve jüriye çok teşekkür ederim. Aynı dili konuşamasak da duyguları paylaşmak çok güzel bir tecrübe.
Buradan yapımcım Kerem Çatay'a, yönetmenlerim Ahmet Katıksız'a, Hakan Eren'e, Senaristlerim Eylem Canpolat, Sema Ergenekon'a, bütün oyuncu arkadaşlarıma, Kara Para Aşk ekibine ve kıymetli aileme sonsuz teşekkürler.
 Evet, bu ödülü aldığım için çok mutluyum ama son zamanlarda ülkemde olan  terör olaylarından dolayı üzüntü içerisindeyim. Terörün olduğu yerde söylenebilecek tek şey barıştır. Sadece kendi ülkem adına dilemiyorum bunu, tüm dünya için barış diliyorum."

 

Uluslararası 2015 Seul Drama Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Drama'ya aday olan Kiraz Mevsimi ve En İyi Uluslararası Aktris'e aday olan Kiraz Mevsimi'nin yıldızı Özge Gürel'le gururlandık.

 

Oyuncularımızı kutluyor, uluslararası arenada bizi temsil ettikleri için saygılarımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER