Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Serçe Sarayı'nda yıldızlar geçidi!

Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı yılın en iddialı yapımlarından ‘Serçe Sarayı’ dizisi oyuncuları önceki gün tam kadro setteydi.

Önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan ve İstanbul’un Emek Mahallesi’nde çekilen dizide, Songül Öden kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan iki çocuk annesi güçlü kadın ‘Serçe’yi canlandırırken, Mert Fırat ise Serçe’nin çocukluk aşkı, mahallenin bıçkın delikanlısı Kadir rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

ALİCAN YÜCESOY HANGİ ROLDE?

Alican Yücesoy’un, sürpriz bir rolle yer alacağı dizinin diğer oyuncuları şöyle: Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk, Gürsu Gür, Ozan Akbaba, Selen Domaç, ve Gülen Karaman, Turgay Kantürk.


YAKINDA STAR’DA

Bazı Filmler Ve Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol ortaklığıyla çekilen, önümüzdeki günlerde Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak “Serçe Sarayı”nın proje tasarımı, "Gurbet Kuşları", "Şubat", "Leyla ile Mecnun", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Funda Alp’e ait. 

Dizinin yönetmen koltuğunda ise, "Yaprak Dökümü", "Menekşe İle Halil" ve "İntikam" gibi yıldız dizilerle tanıdığımız Mesude Erarslan oturuyor.

1 2 3 4 5

30/01/2015 19:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER