Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Samanyolu TV Sezonu 12 Yapımla Açıyor

Yaz sezonunun geride kalmasıyla beraber Samanyolu TV, yeni dönem startını verdi. Açıklanan yayın takvimine göre geçtiğimiz sezon yayınlanan ve bu dönem izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapımlar 14 Eylül’den itibaren ekranlarda olacak.

Yeni sezonda Samanyolu TV'de Madencilerin hikayesini konu alan “Modern Habil Kabil”, bir yaşam mücadelesinin anlatıldığı “Azim Kahramanı Ayşe” ve bir aile dramı olan “Çınarın Gölgesinde” gibi üç yeni yapımın yanı sıra sürpriz oyuncu transferleriyle büyük ses getiren “Küçük Gelin”, aksiyon dizilerinin başarılı yapımlarından “Ekip 1” ve Türkiye’nin uzun soluk günlük dizilerinden “İki Dünya Arasında” 14 Eylül haftasından itibaren ekranlarda olacak. Kısa bir sürede fenomen bir dizi haline gelen Sungurlar da çok yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

16 yıldır ekranlarda olan Yeşil Elma, ev hanımlarının ilgiyle izlediği programlardan Gülenay ile Pasta Börek, en başarılı belgeseller arasında yer alan Ayna ve gezi programlarının vazgeçilmezi Maceracı da yeni dönemde kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni yayın dönemine giren Samanyolu TV, bu sezon kaliteli yapımları ile üst basamaklara tırmanmayı hedefliyor.

Samanyolu TV yeni sezon tanıtım fragmanını izlemek için;

1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER