Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Robert Kirkman imzalı Outcast dizisi kanalını seçti!

LOS ANGELES, – Türkiye’de FX kanalında yayınlanacak olan FOX International Channels’ın 10 bölümlük yeni dizisi Outcast HBO kanalı CINEMAX tarafından alındı. Son zamanların en merakla beklenen dizisinin yaratıcılığını Robert Kirkman (The Walking Dead) üstleniyor.

OUTCAST, Robert Kirkman ve sanatçı Paul Azaceta tarafından yaratılan Skybound/Image çizgi romanından yola çıkılarak, şeytan tarafından ele geçirilen genç bir adam Kyle Barnes’ın hikayesini konu alıyor. Kendi şeytanları olan bir vaizin yardımıyla (Reverend Anderson) Kyle, cevapları bulmaya ve kaybettiği normal hayatını geri kazanmaya doğru bir yolculuğa çıkar. Ancak Kyle’ın keşfettiği şeyler aslında kaderini, hatta tüm dünyanın kaderini sonsuza dek değiştirebilir.

Gone Girl’den tanıdığımız Patrick Fugit’in başrolünde olduğu dizide Patrick, cevap arayan ve içinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan, sevdiklerine zarar verme endişesiyle onlardan uzak kalmaya çalışan bir adamı canlandırıyor. Reverend Anderson rolündeki Philip Glenister (Life on Mars), Dünya üzerindeki şeytani güçlere karşı Allah tarafından gönderilen bir asker olduğuna inanan bir vaizi oynuyor. Kronik bir alkolik ve kumar bağımlısı olan Anderson Allah’ın küçük olayları çok dikkate almadığına inanıyor. Joshua Austin karakterini canlandıran Gabriel Bateman (Stalker) ise Kyle’ın yan kasabasında yaşayan sekiz yaşında bir çocuk. Şeytan tarafından ele geçirilme durumu olduğunu öğrenen ailesi dehşete düşse de bu ele geçirmede ve Kyle ile olan bağlantısında farklı bir durum söz konusudur.

OUTCAST, CINEMAX kanalı için, dizinin üreticisi, uluslararası yayıncısı ve dağıtıcısı olan FOX International Channels tarafından üretiliyor, pilot bölümün yönetmenliğini ise Adam Wingard (The Guest) üstleniyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER