Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Poyraz Karayel izleme hazırlıkları

Poyraz Karayel söz konusu olduğunda işimi şansa bırakacak değilim. Siz de bırakmayın diye, Eski bölüm özetlerinden, yeni bölümün sonuna kadar minimum dağılma ile seyir halinde kalmak için yapılacakları sıraladım.

 

1) Bir demlik dolusu çay & tuzlu çekirdek

Poyraz Karayel’e çay o kadar güzel gidiyor ki, tek başına bir demliği bitiresi geliyor insanın. Poyraz balkondan atlayıp evlenme teklif edince ben son bardağın kalan yarısını kafama dikmek suretiyle dilimi yaktım misal, yalnız olmadığımı da biliyorum. Tabii ben çay diyorum, siz olayların akışına göre içkiyi sertleştirmeye ihtiyaç duyarsanız rica ederim çekinmeyin, elinizi korkak alıştırmayın. Bir de bu ay çekirdeklerinin 1 liralık paketleri var, iki üç tane alın tezgahın üzerinde bulunsun. Ekstra tuzlularını seviyorum ben. (400 gramlıkları çok daha iyi. Ya biterse duygusunu yaşatmıyor. İmza: Editör)

2) Uygun whatsapp grubu

Poyraz Karayelci’yi Poyraz Karayelci anlar, başkalarıyla vakit kaybetmeyin. Sezon başında kuracağınız makul bir whatsapp grubu ile eğlenip coşmak, gözyaşlarında yalnız boğulmamak, sevinçlerde tek başına evde kahkaha atmamak mümkün. İdeal kişi sayısı genelde üç ila dört arası değişir. Dizinin geçmişini bilen, geleceğini kestirebilen, kim kimle kardeş çıkacak, kim ne zaman hamile, kim ölürse yerine kim gelir gibi konuları bilen arkadaşlarla simultane Poyraz Karayel izlemenin keyfi başkadır.

3) Twitter 

Artık kuru kuruya dizi izlemek kimseyi kesmez oldu. Telefon ve tabletleri yakınımızda tutarak, olaylar ekranda akarken eş zamanlı Twitter güncellemeden dizi izlemek izleyicilikten sayılmıyor. Bölümün güncel hashtag’ini gözden kaçırmadan, Twitter timeline’ı eşliğinde izlemek dizi keyfinizi katlayacaktır.

 

4) Eser miktarda peçete

Belki ben aşırı sulugözlü bir insanım bilemiyorum, ama Poyraz Karayel izlerken mütemadiyen ağlıyorum. Sevinsem ağlıyorum, üzülsem ağlıyorum. Sema ve Sefer kavuşuyor ağlıyorum, Sinan kaçırılıyor ağlıyorum, Meltem ağlıyor onunla beraber ağlıyorum. Siz benim gibi yapmayın tabii, ama yine de bir kutu peçeteyi de yakınlarınızda bulundurun.

5) İyi bir kalp

Poyraz Karayel, ne kadar karanlıklarla dolu olursa olsun, iyilerin hep kazanacağına dair bir öykü benim için. Dünyada güzel olan ne varsa Sinan’ın yüzünde, Poyraz’ın Ayşegül’e olan aşkında, Taşkafa’nın Pamuk’un peşinden gitmesinde benim için. O yüzden sevgili Poyraz Karayelciler, seyir esnasında iyi kalplerimizi yanımızdan ayırmayalım, dünyayı kötü kalpli insanlardan kurtaralım.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER