Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Perşembe Günlerinin Dizisi Artık Son Çıkış!

PERŞEMBE GÜNLERİNİN DİZİSİ ARTIK “SON ÇIKIŞ”


TRT’nin gözde dizi yapımlarından “Son Çıkış” yeni gün ve saatinde izleyicileriyle buluşuyor.


TRT1’de yayınlanan, yapımcılığını Estet Filmin, yönetmenliğini Ayhan Özen’in üstlendiği, başlıca rollerde Tolga Güleç, Dolunay Soysert, Furkan Palalı, Hakan Vanlı, Sultan Ulutaş, Orçun Koray Kaygusuz, Deniz Barut, Gülsim Ali ve Haldun Boysan’ın yer aldığı TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi Son Çıkış 9. bölümünden itibaren her Perşembe saat 20.00’de yayınlanacak.


Son yıllarda dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de gençler açısından önemli bir tehlike oluşturan uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığına bağlı toplumsal sorunları ele alan dizinin daha geniş kesimlere ulaşması amacıyla yayın günü ve saati TRT tarafından Perşembe günlerine alındı.

Toplumsal psikolojiyi derinden etkileyen gençlik sorunlarının görmezden gelindiği mahallelerde, madde bağımlılığı ve farklı sosyal sorunları yaşayan gençlerin mücadelelerini yansıtan “Son Çıkış” dizisi, televizyon izleyicilerinin bu temada ilk kez karşılaştığı uzun soluklu bir yapım olarak öne çıkıyor.

 

“Son Çıkış” dizisi toplumun her kesiminde rastlanabileceği üzere hayata umutla bakan, büyük hayallerini gerçekleştirmek için heyecanlanan ama kural dışı düzenin acımasız dişlilerinde en kolay eritilen gençlerin hikayesini aynı gerçekçilikte vermeye devam ediyor. Sistemin ters köşesinde saf ve temiz dünyayı kirleten zenginliğe doymayan kanun dışı odakların, süslü gösterişli ama bir o kadar çirkin hayatlarına ayna tutan dizi, başta gençler ve aileler olmak üzere herkesi madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER