Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Paravanın arkasından bu defa Ufuk Özkan çıktı

Bu akşam(17 Şubat Çarşamba) atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi “Aile İşi”nin sempatik oyuncusu Ufuk Özkan,  Esra Erol’da programına konuk oldu.

 

Dizinin konusu gereği küçük Ece’ye aile kurma görevini üstlenen Hakan karakterini canlandıran Ufuk Özkan, Esra Erol’un programına katılarak izleyenlerini şaşırttı.

 

Ufuk Özkan, Hakan adıyla Loca’daki Bahar’a aday olarak geldi.  Bahar ise paravanın arkasında başarılı oyuncunun olduğundan bir haber durumda talibini tanımaya çalıştı. En az bahar kadar heyecanlı olan Ufuk Özkan, ben aile işi yapıyorum. İnsanlara aile kuruyorum ve bana bir aile lazım hem de bu akşam. Hatta baba, anne, dede, babaanne, abla ve bir tane de ağabey’e ihtiyacı olduğunu söyledi. Duydukları karşısında Bahar, şaşkınlıkla peki ben bu ailenin neresinde yer alacağım diye sordu.

 

Esra Erol, Bahar’ı daha fazla merakta bırakmak istemedi ve paravanı açtırdı. Karşısında Ufuk Özkan’ı gören Bahar, tanışmanın bu akşam başlayacak olan “Aile İşi” dizisiyle ilgili olduğunu anladı teklifinizi kabul ediyorum ben de abla olarak bu aileye dâhil olabilirim diye yanıt verdi.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER