Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Paramparça reytingte sınır tanımadı!

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirket Endemol’ün Türkiye’de yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça”da dün gece heyecan ve duygular yine doruğa çıktı.   

TÜRKİYE’DE RATİNGLER 13,09’U GÖRDÜ 

Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde13,09 rating ve yüzde  28,93 izlenme payı ile uzun süredir kırılamayan bir rekorun da adı oldu. Dün gece Türkiye’de ekran başında olan her üç kişiden biri Paramparça izledi. 

Paramparça;  Tüm kişilerde de  yüzde 11,93 reyting, yüzde 27,82 izlenme payı , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 11,31 reyting ve yüzde  26,83 izlenme payı, ile milyonları ekran başına kilitledi ve tüm kategorilerde günün en çok izlenen programı oldu.

CİHAN YOĞUN BAKIMDA!

Paramparça’nın bir önceki bölümünde ortağı Alper tarafından tabanca ile vurulan Cihan’ın hastanedeki ölüm kalım mücadelesi herkesi ekrana kilitledi.

Cihan hastanede yaşama tutunmaya çalışırken, Gülseren’in, Cihan’ın karısı Dilara’ya rağmen hastaneye iki kez ziyarete gelmesi ve yaşadığı kabuslar geceye damgasını vurdu.  

“ÖZKAN BABA…”

Cihan’ın “Aşkım, bi tanem” diyerek sevdiği kızı Cansu’nun gerçek babası Özkan’la tanışması da gelecek bölümlerde çok konuşulacak gibi. Paramparça izleyicisinin cevabını en çok merak ettiği sorulardan biri Cihan bu durumu nasıl karşılayacağı…  Cevap bekleyen tüm sorular için “Paramparça” hayranları 23 Şubat Pazartesi akşamını iple çekiyor.

ETİKETLER : paramparça , haber , star tv , endemol
YORUMLAR




DİĞER HABERLER