Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Pamir nedir, ne yapılır, nerelerde bulunur?

Cehennem ateşi teaser.

Ya gelirse şu köşenin ardından, bir tane daha yakışıklı… Kafa karışıklığını tek başına yaşamayacaksın Defne; Ömer’e topluca abayı yakmasak, şimdiye ‘enişte’ demiştik Pamir’e.

Pamir nedir, ne yapılır, nerelerde bulunur, bir Pamir yakalamak kaç level ilerletir?

Pamir Londra’dan İstanbul’a teşrif etmiş efenim. Annesi ile birlikte dönmüş, çünkü babası rahmetli olmuş. İyi bir eğitim almış, yönetici olmaya aday. Hiç çalışmamış gel gör ki, Ömer gibi kendi işini kurup kendini paralayan biri değil. Pek oralarda değil Pamir, biraz daha gününü gün etme modunda. İstediğinde ise ortalığı kasıp kavurabileceğinin tüyosunu veriyor yine de.

Kendisi Neriman’ın yeğeni, kızkardeşinin oğlu. Annesi ile Neriman’ın pek arası yok gibi. Yani anlayacağımız şu, annesi normal bir insan. Pamir ise Neriman’la arasını iyi tutmuş, belli ki zamanında birtakım yardımlar da almış ondan, gönül borcu var. Ha o borcuna sadıklığından mı yardım eder, sanmam. Ölecek olsa güzel bir kız görünce powerbank’ini takıp devam edecek gibi bir havası var. Ömer’in yine 1-2 ex’ini gördük de “Pamired” kaç tane kız göreceğiz hiç bilmiyorum.

Can’t see the haters.

Öyle kolay kolay Ömer gibi sevdi mi tam sevecek, efendi efendi yerinde duracak izlenimini vermiyor açıkçası. Hatta değişik bir şey, onunla hiçbir şey kolay olmayacak gibi. Defne’yle arasına enteresan bir mesafe koyup sonra bir anda kırıyor. Şeyden olabilir mi hocam, Defne’den hoşladığı dolunay gibi ortaya çıkmasın diye olabilir mi? Belki de zor adamı oynayarak çalacak Defne’nin kalbini. Defne’nin buzlar piremsi Ömer’e olan aşkını hatırlarsak iyi bir taktik. Oralardan bir yerlerden ters köşe gelse de, Pamir Defne’ye çat çat çat her şeyi söylese en baştan. Yoksa Ömer bunu öğrendiği anda Defne’ye söyleyecek ve bu iş kolayca çözülecek. Açıkçası kendi adıma Pamir ve Defne’nin beraber olmasını değil, sonunda doğru düzgün birinin Defne’den gerçekten hoşlanmasını ve Defne’nin başını döndürmesini, Ömer’in mücadele etmek zorunda kalmasını istiyorum. Henüz İz’i unutmadık, Gallo’yu da. Mücadele etme sırası Ömer’de.

 

Neriman’ın planına dahil olma sebebi, Neriman’ın miras içeride kalsın diye Defne ile evlenmesini istemesi. Pamir’in direkt reddetmeyip sorgulaması enteresan. Ömer gibi öyle prensipleri olan, i love ethics tişörtlü bir adam değil yani. Defne Ömer’den farklı bir adam görecek Pamir’de. Biraz serseri, deli dolu gibi geldi. Ama seksilik desen, yakışıklılık desen… Hani Nihan görünce dönüp Defne’ye “yahu ben buna dayanamıyorum, cehennem ateşine nasıl dayanacam” der gibi. Acayip zevkleri ve takıntıları var Pamir’in. Çaya sütü sen koysan ne olur, koymasan ne olur? İyi ki bir İngiltere’den geldin. Oldu olacak cv’ni bas dağıt. Yine de kızamıyorsun, enteresan bir şeytan tüyü var. Hele ki Alpay Göltekin ve Zeynep Alasya onun için öyle müzikler hazırlamış ki, teması oturmuş bile. Çay koyuyor adam, nice genç kızlar olduğu yerde saçlarıyla oynamaya başlıyor. Ziyan olacak aseksüel Defne’nin elinde.

1 2
Pelin Arslan
25/09/2016 19:05
YORUMLAR




DİĞER HABERLER