Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Outcast', prömiyeri öncesi bir ilke imza atıyor

Türkiye’nin de dahil olduğu 125 ülke ile aynı anda yayınlanacak Outcast prömiyeri öncesi Fox Networks Group, dizinin tanıtımı için 12 farklı ülkede aynı anda bir etkinlik serisine imza atıyor.


Robert Kirkman imzalı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Outcast’in ilk bölümünün seçilmiş sahneleri, 12 farklı şehirde 12 grafiti sanatçısı tarafından yorumlanarak o şehrin duvarlarına taşınıyor. İstanbul’da gerçekleşecek çizim ise başarılı grafiti sanatçısı Highero tarafından İstiklal Caddesi’nde hazırlanıyor.


Belirlenen şehirlerde gerçekleşecek bu grafiti çalışması Outcastart.tv üzerinden izleyicilerle buluşuyor. Duvar önünde gelip konum servislerini açan ve internet sitesini ziyaret eden izleyiciler, grafitide yer alan sahneyi aktive edip izleyebiliyor.

 

4 Haziran Cumartesi günü 125 ülkeyle aynı anda Türkiye’de FX’te yayınlanacak Outcast prömiyeri öncesi Fox Networks Group, dizinin tanıtımı için 12 ülkede gerçekleşecek bir ilke imza atıyor. Robert Kirkman imzalı, sanatçı Paul Azaceta’nın illüstrasyonlarını yaptığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Outcast’in ilk bölümünden seçilmiş sahneler 12 farklı ülkenin 12 şehrinde, 12 farklı grafiti sanatçısının yorumuyla şehrin duvarlarına taşınıyor. İlki 28 Mayıs’ta Londra Comic Con’da başlayan projede yer alan diğer şehirler İstanbul, Berlin, Jakarta, Kuala Lumpur, Londra, Manila, Singapur, Sofya, Stokholm, Sidney, Zagre ve Napoli.

 

Fox Networks Group’un uluslararası sahnede gerçekleştirdiği etkinliğin İstanbul ayağında başarılı grafiti sanatçısı Highero, 2 gün boyunca Paul Azaceta’nın çizdiği Outcast sahnelerini İstanbul’un en canlı ve en cezbedici noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nde Galatasaray Lisesi’nin karşısında bulunan çalışma alanına resmediyor. FX’te yayınlanacak Outcast’in tanıtımı için İstanbul’da gerçekleşen bu çalışma 3 Haziran’dan itibaren ziyaretçilere açılıyor. Tüm şehirlerde gerçekleşen çalışmaları görmek, yayınlanacak sahneleri izlemek ve grafitinin yapım aşamasını görmek için ise bu proje adına özel olarak hazırlanan outcastart.tv yayına açılıyor ve #OutcastArt etiketiyle sosyal medya platformlarından takip edilebiliyor. Grafitinin yer aldığı duvarların önüne gelerek konum servislerini açan ve internet sitesini ziyaret eden izleyiciler, grafitide yer alan sahnenin öncesini ve sonrasını izleyebilecek.

 

 

1 2 3 >
ETİKETLER : fx , Yabancı Dizi , outcast , prömiyer , haber , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER