Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Otostopçunun Galaksi Rehberi'nin Yazarı Douglas Adams'dan Dizi Geliyor

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, Türkçe’ye, Kutsal Dedektiflik Bürosu adıyla çevrilen Douglas Adams’ın 1987’de yayınlanan grafik roman serisinden BBC America tarafından uyarlanacak.

Philadelphia Inquirer: “Douglas Adams’tan Dirk Gently’nin Dedektiflik Bürosu, düşünen insanın üzerinde evrenden kaçmaca oynayabileceği bir kaykay.”

United Press International: “Eski bir harika dedektifler geleneği vardır ve Dirk Gently kesinlikle bu gelenekten değil. Ancak onun kayıp kediyi bulma çabası bir hayaleti, bir zaman yolcusunu ve insanlığın yıkıcı bir sırrını ortaya çıkarır. Dedektif Gently’nin insan ırkını yok olmaktan kurtarma bedeli: ‘ücretsiz’! Çok satan Douglas Adams, son hayalet/korku/dedektif/zaman yolculuğu/romantik komedi destanında mizahının gücünü sonuna kadar artırır ve biz okurlar da bir kez daha ilham veren deliliğin sınırlarında düşecek gibi oluruz.”

San Diego Union: “Komik ve laubali bir parça delilikten hoşlanan herkes, Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin yazarı Douglas Adams’ın bu yeni kitabına bayılacak.”

Kaynak: 22dakika.org

YORUMLAR




DİĞER HABERLER