Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Oscar’ın yıldızları Oscar’lı filmlerin adresi Digiturk’te!

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinin sahiplerini bulduğu, 87’nci Oscar Ödül Töreni bu yıl da canlı yayınla sadece Digiturk’te yayınlandı. Digiturk kanallarında yayınlanan/yayınlanacak 29 film, 24 ayrı kategoride 18 ödül alarak Oscar Ödül Töreni’ne damgasını vurdu.

Digiturk 1 numaralı kanalda yayın yapan Moviemax Oscars HD’den canlı yayınlanan 87’nci Oscar Ödül Töreni, 22 Şubat Pazar gecesi gerçekleşti. Los Angeles Dolby Theatre’da gerçekleşen ve Moviemax Oscars HD’deki Oscar Özel Programı ile izleyicilerle buluşan törende, Digiturk’te yayınlanan/yayınlanacak olan 29 film 78 adaylıkla, 24 ayrı kategoride toplam 18 ödül aldı.

Bu senenin Oscar’lı filmleri, yıl boyunca Digiturk’te

Tüm ana kategoriler dahil toplam 18 ödülle Oscar gecesine damga vuran filmler yıl boyunca Digiturk ekranlarında devam edecek. ‘En iyi film” ve ‘En iyi yönetmen’ dahil toplam 4 dalda aldığı ödülle bu yılki Oscar töreninin yıldızı olan Birdman”, Moviemax film kanalları, Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarında ve Salon kanallarında gösterime girecek.

En yeni ve iddialı yapımları ekranlara taşıyan Digiturk, 87’nci Oscar Ödül Töreni’nde ‘En iyi kadın oyuncu’ dalında ödül alan Julianne Moore’un oynadığı Still Alice, ‘En iyi yardımcı erkek oyuncu’ ödülü dahil 4 ödül alan “Whiplash”, ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü kazanan The Theory of Everything”, ‘En iyi animasyon’ ödülü kazanan Big Hero 6, ‘En iyi şarkı’ ödülünü kazanan "Selma", ‘En iyi ses kurgusu’ ödülünü kazananAmerican Sniper" ve ‘En iyi görsel efekt’ ödülünü kazanan "Interstellar filmlerini Digiturk ekranlarında üyeleri ile buluşturacak.

 ‘’Boyhood’’ ve Oscar’ın 4 ödüllü diğer bir yıldızı ‘’The Grand Budapest Hotel’’ filmlerinin gösterimi ise Digiturk’te devam ediyor.

Digiturk’te yayınlanan/yayınlanacak, Oscar’a aday olan ve adından söz ettiren diğer filmler ise; , “Gone Girl”, “Wild”, “The Judge”, “Into the Woods” “Inherent Vice” “The Boxtrolls”, “How to Train Your Dragon 2”, “The Salt of the Earth”, "Mr. Turner", “Tangerines”, "Maleficent", "Guardians of the Galaxy", "The Lego Movie", “Leviathan”, "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", "Unbroken", "Captain America: The Winter Soldier", "Dawn of the Planet of the Apes", "X-Men: Days of Future Past"oluşturuyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER