Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Oktay 'Big Brother Türkiye' evinden diskalifiye oldu!

Fenomen program Big Brother Türkiye’de dün (21 Aralık Pazartesi) gözyaşlarıyla dolu bir gece yaşandı. Oktay, bir süredir var olan ve bundan sonra da devam etmesi muhtemel sağlık sorunları nedeniyle Big Brother Türkiye evinden diskalifiye edildi.

 

19 Aralık Cumartesi gecesi yayınlanan ‘Haftanın Finali’nde ev halkının evden gidecek kişinin isminin açıklanmasını beklediği gergin anlarda fenalaşan ve eve giren sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Oktay, sonrasında da sağlık durumu düzelmeyince hastaneye götürüldü. Doktorların, 35 yaşındaki milli sporcu Oktay’ın yaşadığı sağlık sorunlarının bundan sonra da sürebileceğini söylemesi üzerine ‘Big Brother’, Oktay’ı diskalifiye etti.

 

EŞYALARINI EV HALKI TOPLADI

Programın en iddialı isimlerinden Oktay’ın Big Brother Türkiye evinden diskalifiye edildiğinin açıklanmasının ardından ev halkı, gözyaşları içinde Oktay’ın evdeki eşyalarını topladı. Oktay’ın rahatsızlığından kendilerini sorumlu tutan ev halkı, yaşadıkları olayın evdeki gerginlikten kaynaklandığını ve bundan sonra birbirlerine karşı daha anlayışlı olacaklarını söylediler.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER