Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
O gün bugün olsun mu?

Evde bir gün geçiriyorsun, yalnızsın keyiflenmek istiyorsun. Hava dışarıda çok-soğuk ya da çok sıcak ne fark eder? Şu an evden çıkmak istemiyorsun. Ya da arkadaşlarını eve çağırıp enerjini keyifli bir şeyler izlemeye yansıtmak istiyorsun.  Bugüne kadar keşfettiysen şanslısın ancak konunun biraz dışında kaldıysan sana iyi bir haberim var. FX’te yirmi dört saat boyunca tabir-i caizse seni eğlendirecek, güldürürken düşündürecek ve seni aşırı derecede keyiflendirecek bir sürü şey var. Eğer konuya hakimsen diyeceğim yok ama konuya çok da hakim değilsen bir on dakikanı alıp anlatacağım.

1-Bir kere bu kanalda yayın hiçbir zaman bitmez. Sabahın 7’sinde, akşamın 6’sında, öğle kuşağı kadın kuşaklarından kaçtığında izleyebileceğin bir şeyler mutlaka var. Mesela The Good Wife yeniden yayında. Hem de aynı gün içinde yaklaşık yedi bölüm izleyebilirsin. Yani nereden baksan bir maraton! Güzel değil mi?

2-The Walking Dead izlemeyen kaldı mı acaba? Bir zamanlar Lost vardı, şimdilerde siyah duman değil zombiler ve onlardan kurtulmaya çalışan bir grup insan var. Her Pazartesi 21:30’da yeni bölümü izleyebileceğin gibi kaçırırsan diğer günler tekrarını da yakalayabilirsin. İyi bir haber vereyim, ben evde değilim öyle tüm günüm evde geçmiyor dersen de FOX Fan uygulamasından kendine hatırlatma koyabilirsin. Şahane değil mi? Zombilerle değil de Daryl ile bence randevu kaçmaz.

1 2 3 4
Nida Fındık
19/02/2015 14:07
YORUMLAR




DİĞER HABERLER