Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
National Geographic Channel ilk kurgulu dizisi 'Genius’ın çekilmesi için harekete geçti



National Geographic Channel ilk kurgulu dizisi Genius’ın çekilmesi için harekete geçtiğinin duyurusunu bugün bir basın açıklaması ile yaptı. Fox 21 Television Studios (Homeland ve The People v. O.J Simpson gibi yapımların yaratıcısı), Imagine Television (24, Empire), OddLot Entertainment ve EUE/Sokolow ile ortaklaşa yaratılacak dizinin ilk bölümünde Akademi ödüllü Ron Howard yönetmen koltuğuna oturacak. Dizi, her sezon dünya tarihine şekil vermiş ve işleri ile tarihe geçmiş yaratıcıları ve dahileri konu alacak.

 

İlk sezon ünlü bilim insanı Albert Einstein’ın Walter Isaacson tarafından yazılmış biyografisi “Einstein: Yaşamı ve Evreni” adlı eserinden uyarlanacak. Serinin baş yapımcılığı Imagine’a bağlı Brian Grazer, Ron Howard ve Francie Calfo tarafından üstlenilecek.

 

Dizinin ilk sezonu, günlük hayatında ve evliliğinde başarısız olan ancak asırlardır açıklanamayan atomun ve evrenin en gizemli sırlarını deşifre etmeyi başarmış sıradışı bir deha olan Albert Einstein’ı konu alıyor. Her bölümde gelenekleri yıkarak akıl almaz bilimsel buluşlara imza atan Einstein’ın başarıları anlatılırken bir yandan da politik duruşu, aile hayatı ve karmaşık özel hayatı da gözler önüne serilecek.

 

Oscar ödüllü Ron Howard (Akıl Oyunları) sezonun ilk bölümü için yönetmen olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Çekimlerin yaz başı Prag’da başlaması planlanan dizinin ilk sezon prömiyeri gelecek baharda Nat Geo ekranlarında 171 ülkede 45 farklı dilde aynı anda yayınlanacak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER