Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Murat Yıldırım ve Ezgi Mola, filmlerini arkadaşlarıyla birlikte izledi

Yapımını BKM’nin, Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosu Şebnem Burcuoğlu ve Kıvanç Baruönü’ne ait olan Kocan Kadar Konuş Diriliş filminin başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım, arkadaşları Serkan Altunorak, Melisa Sözen, Zafer Algöz ve Fatih Artman'la bir araya geldi. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü'nün de katıldığı gösterime, Zafer Algöz kızı Ilgın'la birlikte geldi. Filmi birlikte izleyen oyuncular, kahkahalarını eksik etmedi.

 

“Güler yüzlü bir film olmuş”

Filmi izlemeye kızı Ilgın Algöz’le gelen Zafer Algöz ; Çok sevimli, çok güler yüzlü , zarif bir film olmuş. İnsanlarda seyrettikten sonra güler yüzle çıkmasını sağlayan bir film . Oyuncuları da çok beğendim” dedi.  

 

“İnşallah üçüncü de gelir”

Melisa Sözen;  “Çok beğendim, ilkini de çok sevmiştim bunu da çok beğendim. Yüzüm gülüyor, neşeli ve mutlu çıktım filmden. Nevra Serezli ve Hümeyra’nın çatışmaları da çok eğlenceliydi. İnşallah üçüncüyü de çekerler” yorumunda bulundu.

 

İzlerken çok eğlendim”

Serkan Altunorak ve Fatih Artman da, filmden çok keyif aldıklarını söyledi. Serkan Altunorak, “Arkadaşlarımı bu halde görmek çok eğlenceli, çok keyifli ve eğlenceli bir iş olmuş. İzlerken çok eğlendim” dedi.

 

Şebnem Burcuoğlu’nun Kocan Kadar Konuş: Diriliş isimli romanından uyarlanan ve Kocan Kadar Konuş filminin devam niteliği taşıyan filmin konusu; geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de aileler gölge eder.

 

Dev kadro Kocan Kadar Konuş Diriliş’te

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım’ın başrolünü paylaştığı filmde, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER