Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Muhteşem Yüzyıl: Kösem Türkiye'den Önce Dünyaya Açıldı!

Yapımcılığını TİMS Productions'un üstlendiği ve Kasım ayının ilk haftası Star Tv ekranlarında başlayacak olan Muhteşem Yüzyıl: Kösem  dizisi Türkiye'den önce dünyaya açıldı.


Cannes'da devam eden ve tüm dünya TV yöneticilerinin, yapımcılarının katıldığı Mipcom 2015 televizyon fuarında dün gece ev sahipliğini Global Agency'in üstlendiği muhteşem partide Muhteşem Yüzyıl: Kösem oyuncuları dünya televizyoncularının önüne çıktılar.

Hülya Avşar, Beren Saat, Ekin Koç ve Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını canlandıracak olan Yunanistanlı oyuncu Anastasia Tsilimpiou objektiflere poz verdi.

Dizinin güçlü kadrosunda ayrıca; Mete Horozoğlu, Mehmet Kurtuluş, Tülin Özen, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil, Berk Cankat ve Gülcan Arslan gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in tanıtım gecesinin ev sahipliğini sayısız Türk formatını ve dizisini dünyaya satan Türk firması Global Agency üstlendi. Son derece görkemli geçen partiye dünyanın dört bir yanından ünlü televizyoncular katıldı. 

Kaynak

YORUMLAR




DİĞER HABERLER