Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de ikinci perde!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ikinci perde açılıyor.

Yeni oyuncuların kadroya dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeni cepheler açılıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni bölümünde Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı katılacak.

Kadroya yepyeni isimler katılıyor 



Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu haftaki bölümünde izleyici Kösem’in çocuklarının, Dilruba’nın ve Şehzade Mustafa’nın büyüdüklerini görecek. Sultan Ahmed’in kararıyla esaretten kurtulacak olan Şehzade Mustafa ruh sağlığı bir hayli bozuk olarak saraya yerleşecek. Dilruba ile evlenecek olan Kara Davut da taht savaşlarında kilit rol üstlenecek.

Her cephenin bir taht namzeti var

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde taht için verilecek savaş görülmemiş bir seviyeye çıkıyor. Bir yanda Sultan Ahmed ve Kösem Sultan’ın her biri taht adayı şehzadeleri, bir yanda Halime Sultan ve Dilruba Sultan’ın yıllardır süren kafes hapsinden “hayali arkadaşlarla” çıkan Şehzade Mustafa’sı, diğer yanda ise Safiye Sultan ve Hümaşah Sultan’ın kayıp şehzadesi İskender.

Hanedan, taht için verilecek en sert savaşlardan birine sahne olacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde Dilruba’yı Öykü Karayel, Kara Davut’u Mustafa Üstündağ, Şehzade Mustafa’yı Boran Kuzum canlandıracak. Kösem Sultan ise kızları Ayşe Sultan, Fatma Sultan, Gevherhan Sultan ve Atike Sultan yanı sıra dört şehzadesi ve Taner Ölmez’in canlandırdığı manevi oğlu Şehzade Osman ile gücüne güç katacak. Kösem Sultan’ın en büyük oğlu Şehzade Mehmed’i ise Burak Dakak canlandıracak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER