Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi Nat Geo ekranlarında başladı!

Oscar ödüllü usta oyuncu Morgan Freeman’ın her yerden ve her görüşten inancın keşif yolculuğuna çıktığı belgesel seri'Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi' tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılandı. 24 Nisan Pazar günü 21.00’de Türkiye’de başlayan belgesel seri Amerika prömiyerinde izlenme oranlarıyla Nat Geo tarihinde rekor kırdı.

'Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi', Nat Geo’nun son 15 yılda en çok izlenen senaryosuz belgeseli, 3,5 milyonun üzerinde izleyiciyle Nat Geo’nun son 1 yılda en çok izlenen programı ve Pay TV’nin 21.00- 22.00 saatleri arasında The Walking Dead’den sonra en çok izlenen programı oldu.

 

'Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi'nde ölümden sonra yaşama, yaratılış hikayelerinden mucizelere insanlığın bugüne kadar sorduğu en büyük sorulara cevaplar aranıyor. Morgan Freeman, belgesel ekibiyle beraber dünyanın farklı yerlerine giderek her inancı tarafsız bir bakış açışıyla inceleniyor.

 

24 Nisan’da başlayan 'Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi' , her Pazar 21.00’de Türkçe dublaj ve 23.55’te orjinal dilinde Türkçe altyazılı seçenekleriyle National Geographic Channel’da.

 

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER