Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Mithat Can Özer ilk oyunculuk deneyimine dair açıklamalarda bulundu

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı Hadi Be’nin konuğu, Mithat Can Özer oldu. Her Şey Aşktan adlı sinema filmiyle izleyici karşısına çıkan Mithat Can Özer, Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

 

"Oyunculuğu Çok Sevdim"

Her Şey Aşktan adlı sinema filminin ilk oyunculuk deneyimi olduğunu ve oyunculuğu çok sevdiğini belirten Mithat Can Özer “Bu benim ilk oyunculuk deneyimim oldu. Hayatımın en güzel 3 aylarından biri oldu diyebilirim.  Oyunculuğu çok sevdim ve zevkli bir iş olduğunun farkına vardım. Daha önce buna benzer fırsatlarım oldu ama oyunculuğun tadına varamadığım için uzak duruyordum. Şimdi ise bu işe daha farklı bakıyorum. Bundan sonraki dönemde hayatımda müzik ve oyunculuk birlikte devam edecek. Hali hazırda bir sinema projesi daha var. Onunla ilgileniyorum. Dizi için biraz daha zaman olduğunu düşünüyorum. Yoğun bir dönem geçiriyorum. Yapmam gereken dizi ve sinema filmi müzikleri var. Kısa süre sonra albüm çıkacak. Onun için dizi oyunculuğuna biraz daha var” dedi.

 

"Kahvaltıda 4 Tabak Menemen Yedim"

Yemekle arasının çok iyi olduğunu ve yemek yemeyi çok sevdiğini belirten Mithat Can Özer “Yemekle aram çok iyi. Aslında yemek yemeyi de seviyorum. Kimi zaman ekstrem durumlarda olabiliyor. Geçenlerde kahvaltı da 4 tabak menemen yedim. 3 taneden hesaplarsak 12 yumurta yapıyor. O gün biraz kaşındım ama sonuçta çok mutluydum” dedi.  

YORUMLAR




DİĞER HABERLER