Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
MedCezir ekibinin Beyaz Show macerası

Dün gece, MedCezir'in finalden bir önceki bölümünü izledik. Bölüm bittikten hemen sonra sezon finali yapan Beyaz Show, bütün ekibi canlı yayında konuk etti. Bölümün bitmesiyle Beyaz Show'un başlaması arasında geçen yaklaşık yarım saatlik zamanda MedCezir'ciler sosyal medyada bol bol "Hadi başlasın artık," diye söylenmeyi ihmal etmediler. Bu arada, Serenay Sarıkaya'nın kuliste çekildiği söylenen bir fotoğrafı dolaşmaya başladı sosyal medyada. "Acaba sahiden bu gece mi çekildi?" "Bu elbiseyi mi giydi?" söylentileri sürerken @ekranellamedcezir hesabı espriyi patlattı: Söyleyin bakalım Serenay'ın elbisesi sarı mı, mavi mi? 

Yayına girmek için Arka Sokaklar'ın bitmesi beklenirken ekip de kuliste bekleyen senarist (ve oyunculara göre bir anlamda dizinin "her şeyi") Ece Yörenç ile dizinin medyayla ilişkilerini yöneten Persona Sanat yöneticileriyle birlikte selfie çekimine girişti. 

Salonda bekleyen gençlerin sosyal medyaya gönderdiği fotoğraflar, ekibin yavaş yavaş yerlerini almaya başladığını, Serenay'ın giysisinin son düzeltmelerini yaptığını gösteriyordu. 

Ve nihayet program başladı. Beyaz, MedCezir ekibinden Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Barış Falay'ı anons ederken salon alkıştan yıkılıyordu. 

Zaman zaman kahkahalarla bölünen programda ara sıra Murat Dalkılıç şarkılar söyledi, sohbet genellikle MedCezir ve oyuncular üzerinden devam etti. dizi için özel olarak hazırlanan kısa filmler gösterildi. 

Barış Falay'ın break dance gösterisi dışında genel olarak sakin bir programdı. Falay'ın bu yeteneğini rol arkadaşları da izleyicilerle birlikte öğrendi. Gecenin sosyal medyada en çok göze çarpan yorumlarından biri de Mert'in "şebekliğine" karşılık Taner Ölmez'in efendiliğiydi. Sohbet sırasında Ece Yörenç'in kalemiyle yarattığı dünyanın bütün oyuncuları nasıl içine çektiği, dizinin yapımcı Kerem Çatay'ın en büyük düşlerinden biri olduğu, genel olarak her set için söylenen "ortam süper, arkadaşlık şahane" klişesinin MedCezir seti için sonuna kadar hakkıyla yaşandığından bahsedildi. 

Gecenin hoş anlarından biri de yurt dışı seyahatinde olduğu için canlı yayına katılamayan Çağatay Ulusoy'un mahçup bir ifadeyle özür dilediği ve ekip arkadaşlarıyla tüm izleyicilere çok teşekkür ettiği tatlı kısa konuşmanın filmiydi. Tabii Beyaz sitemini etmeden duramadı. 

 

Program ilerledikçe sosyal medya Serenay Sarıkaya hayranlarının tekeline geçti. Fanlar doyamadı ballarına. Serenay Sarıkaya da bütün iltifatları gayet hakediyordu.

O sırada @ekranella hesabının yayınladığı Somera sosyal medya share oranları,  Beyaz Show'un ne kadar izlendiğini gösteriyordu. 

Sonra Üç Adam ekibi programı resmen 'bastı' ve ertesi gece Beyaz'ın kendi programlarında olacağını muştuladı. Tam o sırada Beyaz da selfie çekmeye kalkıştı. Yalnız Üç Adam'ın hakkını yemeyelim, "Biz olmayalım bu selfie'de ya, geçerken uğradık," gibilerden bir şeyler dediler. Ama tabii sonunda onlar da selfie'de yerlerini aldı. 

Selfie de çekildi, artık sıra programı kapatmaya geldi. 

Fakat tabii saatlerdir salonda bekleyen fanlar, hayranı oldukları oyuncuları selfie'siz bir yere bırakmak niyetinde değillerdi. 

Ve geriye Beyaz'dan gelen bu selfie kaldı yadigar. Güzel bir geceydi. 

Beyaz Show'a iyi tatiller. MedCezir'e haftaya veda edeceğiz. 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER