Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Medcezir'den çok konuşulacak büyük final!

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı; yayınlandığı iki yıl boyunca milyonları ekran başına toplayan Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak büyük final bölümüyle ekrana veda ediyor! Fenomen dizinin final bölümü çok konuşulacak!

Yaman ve Mira'nın saf ve masum aşklarının tüm engellere göğüs gererek evliliğe adım attığı büyülü hikaye, şimdi çok konuşulacak final bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicilerin soluk soluğa beklediği finalde tüm sorular cevap bulacak.

MEDCEZİR TÜRK DİZİ TARİHİNİN UNUTULMAYACAK DİZİLERİ ARASINDA!

Medcezir, yayınlandığı ilk günden bu yana başarılı hikayesi, oyuncu kadrosu, prodüksiyonu, kostümleri ve mekanları dahil olmak üzere çok konuşuldu. 

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına arasındaki yerini alan Medcezir'de karakterlerin kostümleri, ayakkabıları ve takıları modaya yön verdi; kullandıkları kelimeler milyonların diline pelesenk oldu. Bölüm etiketini bölüm yayınlanmadan saatler önce ülke gündemine taşıyan hayranlar; karakterler adına sayısız parodi ve fan hesabı açıp diziye sosyal medyadan da destek verdi. 

SAYILARLA MEDCEZİR!

- Kamera arkası ekibinde 100 kişinin çalıştığı Medcezir'de; iki sezon boyunca 7.700 kostüm, 1.740 çift ayakkabı giyildi. 

- 150 şarkı çalındı,  Yaman ve Mira’nın düetleri haftanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

- 9.240 sayfa senaryo yazıldı, 12.550 figüran rol aldı, 4.720 saat çekim yapıldı.

- Neredeyse her bölüm büyük bir davetin olduğu Medcezir’de 77 bölümde 35 parti verildi.

- Yayınlandığı günden bu yana her yaştan seyircinin ilgisini çeken Medcezir, yurtiçi ve yurtdışında 30’un üzerinde ödül alarak kendi alanında bir rekora imza attı.

- Sosyal medyada kırılması güç rekorların sahibi olan dizi,  neredeyse her hafta farklı etiketlerle hem Türkiye hem dünya gündeminde yerini aldı.  Resmi Facebook sayfasında 2,5 milyon kişinin takip ettiği dizi, her yayın sonrası 3 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Gündemden düşmeyen dizi yazılı basında ise 6.720 adet haberle yer aldı.

İzleyiciyi bir çok sürprizin beklediği  "Medcezir Veda" bölümü Cuma günü saat 20.30'da Star TV'de ekrana gelecek...

Final bölümün fragmanlarını buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER