Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
MedCezir: Bitme Dur

MedCezir, 12 Haziran’da veda ediyor ekranlara, ben şahsen şimdiden yerine ne izleyeceğimi düşünmeye başladıysam da, bir cevap bulabilmiş değilim. Uyarlama bir dizinin, hem orijinalinden bu kadar farklı, ama hem de benzer olması ve bunu hiç sakilleşmeden yapması sık rastlanan bir durum değil çünkü.  MedCezir’i bu kadar sevmemin sebeplerini düşündüm ve tamamen şahsi ilk 5’imi  yaptım ben de. Nasıl biteceğini bilmiyorum ama, özlenecek diziler tarihinde yerini aldı.

Bir de ayrıntıların şahaneliği, şu kolyenin güzelliği.

Mira Beylice

 

Yerli dizilerdeki aşırı ketum, gururunu her şeyin üstünde tutan ve aşkını itiraf etmektense gerçekten gidip ölmeyi tercih eden kadınlara o kadar alışkınız ki, farklısını görünce ben eriyorum içten içe. Sevdiği adama olan düşkünlüğünden hiç utanmayan, onunla kavga eden, onu kıskanan ve bunu söyleyen, onunla inatlaşan, onu görünce gözlerinin içi gülen, onu tüm dünyaya tercih eden Mira’ya epey bayılıyorum. Klişe bir fakir oğlanı sevmiş zengin kız öyküsü olmamayı da çok güzel başardı Mira. Serenay Sarıkaya’nın rolüyle dev bütünleşmesinin etkisi de inkâr edilemez tabi bu başarıda.

İsimlerini hep karıştırdığım Altınkoy gençliği

 

Genç arkadaş kalabalığının da en gerçekçi olduğu dizilerden biriydi MedCezir aynı zamanda. Kimse çok iyi değil, ama çok kötü hiç değil. Bir durum olduğunda telefonlarını çıkartıp fotoğrafını çekmekten, birbirleriyle paylaşmaktan kaçınmıyorlar mesela aşırı erdemlilik adına. Hangimiz kaçınıyoruz nihayetinde? Aralarında birbiriyle sevgili olanları da var, kızlar kavga edip edip barışıyor. Her zaman kim kimdir tam takip edemesem de, orijinal dizidekinden daha neşeli bir arkadaş grubu oldukları kaçınılmaz.

1 2 3 4
Zeynep Gönenli
08/06/2015 09:34
YORUMLAR




DİĞER HABERLER