Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Mavi lansmanına katılan Ekranella takipçisi Onur Aydın izlenimlerini yazdı

Hayatta nadir anlar var bizi bizden alıp, yürekten mutlu eden...Onlardan biri de benim için dün yaşandı. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in 2015 ilkbahar yaz sezonu için Mavi’nin reklamında yer aldıkları lansmana Ekranella sayesinde katılma fırsatım oldu. Nasıl mı? Ekranella.com’un düzenlediği yarışma sayesinde. Öncelikle lansman Ortaköy Four Seasons Oteli’nde gerçekleşti. Diğer kazanan talihli Burcu, ben ve Ekranella ekibi saat 4 gibi oradaydık. Şahane bir ortam vardı. Basın ekibi, moda ve medya sektöründen insanlar…

Hepimiz lansmanın gerçekleşeceği fuar alanının açılmasını bekliyoruz ve beklenen an geliyor kapılar açılıyor ,salonda yerlerimizi alıyoruz. Tabii ki bol heyecan ve merak eşliğinde! Merak diyorum çünkü, hem sevdiğimiz oyuncuları görme fırsatımız hem de yeni reklam filmini herkesten önce izleme şansımız olmuştu.

Düne dair  en güzel ifadem “anlatılamaz bir gün” olduğudur herhalde. Sahneye önce Mavi’nin CEO’su (Cüneyt Yavuzü daha sonra Kerem Bursin ve en son Serenay geliyor. Bol bol fotoğraflar, heyecanlanmalar eşliğinde tabii ki! Ekranella sayesinde katıldığım bu lansmanda her şey o kadar güzel gidiyor ki zaman birden geçiyor, reklamı izliyoruz, basın hem Kerem Bürsin’le hem de Serenay’la röportajlarını yapıyor ve bizim beklediğimiz an yavaş yavaş geliyor! Burcu ve ben içeri alınıyoruz, Serenay ve Kerem’le bir araya geliyoruz. İlk anda daha önceden de tanıştığımız için Serenay büyük bir kucaklamayla karşılıyor beni ve ben o an neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Fotoğraflar çekiliyor, biz konuşuyoruz, sohbet ediyoruz bu sırada Burcu da aynı şekilde Kerem Bürsin’in yanında. Her şey o kadar harikaydı ki,  yüzlerce fotoğraf çekildikten sonra ben hazırladığım hediyemi Serenay’a uzatıyorum o kadar zarif, kibar ve tatlı ki çok güzel şeyler söylüyor karşılığında. Yine fotoğraf çekiliyoruz! Sonrasında Kerem Bürsin ile tanışıyoruz ,o da aynı şekilde çok güzel karşılıyor bizi. Ona lansmana katılacağımı duyan hayranları tarafından twitter ve instagram üzerinden gelen mesajları gösteriyorum. Hepsine destekleri için çok teşekkür ettiğini ve ayrıca tüm sevenlerine selamını iletmemi istiyor. Her güzel bir şeyin sonu olduğu gibi sonunda ayrılma vakti geliyor. Otelden ayrılırken de Ekranella ekibine ard arda bunları tekrar ederken buluyorum kendimi :“Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkürlerin en en büyüğü size!” Gerçekten de öyle. Ekranella’nın da dediği gibi sürprizleri hiç hiç hiç bitmiyor! Bu günü yaşamamıza vesile oldukları için tüm Ekranella ekibine ve tabii ki Mavi, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’e çok teşekkürler!



Ekranella’nın notu: Esas biz teşekkür ederiz, ne demek :)

YORUMLAR




DİĞER HABERLER