Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Marmaris'te Kadir Doğulu izdihamı!

Çekimleri Marmaris’te devam eden “Sevdam Alabora” dizisinin başrol oyuncularından Kadir Doğulu’ya sette hayranlarından sürpriz…  Çekim alanına gelen minik hayranları Kadir Doğulu’dan imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran’nın başrollerini paylaştığı Sevdam Alaboranın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Bazı sahnelerin çekimleri için Sevdam Alabora dizisinin oyuncuları kısa süreliğine Marmaris’e geldiler.

İlker Kızmaz, Gökçe Yanardağ, Başak Parlak, Ayberk Pekcan, Sacide Taşaner, Zeynep Kumral, Mutlu Güney, Aydan Burhan, Şebnem Doğruer gibi birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Sevdam Alabora’nın çekimlerinin Marmaris de gerçekleştiğini duyan Kadir Doğulu’nun minik hayranları setin çevresinde adete sevgi kalkanı oluşturdu.

Çekimlere ara verildiği sırada, Kadir Doğulu’nun minik hayranları bir anda etrafını sardı. Minikler, ellerinde okul defterleriyle Doğulu’dan imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için minikler, birbirleriyle yarıştılar.

Küçük hayranlarına hayli sıcak davranan Kadir Doğulu, hiç birinin isteğini geri çevirmedi. Onlarla sohbet etti, hatta bir ara minik bir hayranını da kucağına alarak O’nunla fotoğraf çektirdi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER