Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kördüğüm' ekibi ilk bölümü birlikte izledi.
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları Kördüğüm’ün ilk bölümü yayınlandı.
 
Kördüğüm dizisinin yıldızlar geçidine dönüşen ekibi ilk bölüm izlemesi için bir araya geldi. Geceye, Kördüğüm oyuncuları ve dizi ekibinin yanı sıra Fox ve Endemol Shine Türkiye yöneticileri de katıldı.
 
Sodaa Maslak’ta gerçekleşen geceye Genel Yönetmen Ömer Faruk Sorak, başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ile Rojda Demirer, Ege Aydan, Tuğrul Çetiner, Murat Daltaban, Tülay Günal, Gözde Çığacı, Ali Tutal, Mesut Can Tomay, Sabriye Kara, İrem Şentürk, Cenk Kangöz, Doruk Kayra ve Aybars Kartal Özson katıldı.
 
Aynı projede birlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy "Ekipçe iyi bir iş başardığımıza inanıyoruz, sinema tadında bir iş oldu. Birlikte oynamaktan keyif alıyoruz" açıklamasında bulundular.
 
Dizinin final sahnesinin ardından oyuncular alkışlar eşliğinde tebrikleri kabul edip, başarılarını kutladılar.
 
Kördüğüm ilk yayınladığı gece twitter’da Türkiye trend topic (TT) listesinde yer alarak en çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medyada en çok senaryo ve oyuncu kadrosuna övgüler ile film tadında bir dizi olmasıyla ilgili yorumlar paylaşıldı. İbrahim Çelikkol’un spor otomobili ile yaptığı kaza dizide en çok yorum alan sahnelerden oldu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER