Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kördüğüm' AB ve ABC1'de en çok izlenen dizi oldu

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy VE Mehmet Aslantuğ’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, Kördüğümün, 5 Mayıs Perşembe günü yayınlanan 18. bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 4.79 rating ve yüzde 13.02 izlenme payı, ABC1 kategorisinde de yüzde 5.28 rating ve yüzde 13.59 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’unKördüğümün kadrosuna, haftalardır izleyicinin büyük bir merakla beklediği ‘Enver Bey’ karakteriyle girdiği bu bölüm #sendensonra hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

ENVER BEY’İN DÖNÜŞÜ DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmenFeyza ile görüşmeyi başardı. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde buldu. Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girdi ve özellikleTarık Bey ile Feyza’nın güvenini kazandı. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici diğer bir yüzüne şahit oldu. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koştu. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri aldı. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırdı. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırdı.

 

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Enver Bey’in dönüşü, dengeleri ne yönde ve nasıl değiştirecek? Umut ileNeslihan arasında yeni bir aşk mı başlayacak? Ali Nejat ile Murat arasında neler yaşanacak? Naz’ın hayatında neler olacak?  ‘Kördüğümün, 12 Mayıs Perşembe akşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek 19’uncu bölümünde heyecan daha da artacak. Yine, nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER