Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Köpek balıklarının ilginç dünyası Ağustos’ta Nat Geo Wild’da!

Kimi zaman dehşete düşüren, kimi zaman da büyüleyen özellikleri ile köpek balıklarının gizemli dünyası “Köpek Balığı Festivali” ile Nat Geo Wild ekranlarında olacak. Serinin ilk belgeseli olan Sıra Dışı Canlılar: Köpek Balıkları 23 Ağustos Pazar günü 19.00’da Nat Geo Wild ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu ilk programda, köpek balıklarının yavaş hareket eden sünger gibi emicileri, kedi balıklarını andıran arka kısımları ve daha birçok özellikleri son yıllarda yapılan keşiflerle incelenerek, köpek balıklarının ne kadar sıra dışı varlıklar olduğu gözler önüne serilecek.

24 Ağustos Pazartesi 19.00’da yayınlanacak Amerikan Köpek Balıkları belgeselinde Amerika kıyılarındaki köpek balıklarının nefes kesen davranışları incelenecek, kıyıların yıldızı olan bu ilginç canlıların görkemli, bazen de tehlikeli olabilen şovu ekranlara taşınacak.  Daha önce izleyiciye sunulmamış özel çekimler, köpek balığı saldırıları köpek balığı uzmanları ile değerlendirilecek.

25-26-27 Ağustos 19.00’da Köpek Balığı Festivali serisinde gösterilecek Köpek Balığı Saldırınca bölümünde ise, 3 gün üst üste Amerika’da hayatları mahveden köpek balığı saldırılarını mercek altına alacak. Pek çoğu yeni ve beklenmedik yerlerde meydana gelen saldırılar ardından tatilciler, bilim adamları ve yerel halk bu korkunç olayların sebebini açığa çıkarmaya çalışıyor.

Köpek balıklarının avlanmalarına şahit olacağımız, Köpek Balığı Geçidi, 28 Ağustos Cuma 19.00’da Nat Geo Wild ekranlarında, Köpek Balığı Festivali'ni sonlandıracak. Normalde yalnız olan köpek balıklarının Afrika’nın dar kıyılarından göç eden farklı türleri avlamak için bir araya geldiği program izleyicileri hayrete düşürecek.

Köpek Balığı Festivali, 23-28 Ağustos arası 19.00’da Nat Geo Wild ekranlarında.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER