Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kocan Kadar Konuş Diriliş filminin kamera arkası

“EĞLENCE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR”

 

Yapımını BKM, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, yönetmenliğini  Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı “Kocan Kadar Konuş filminin devamı olan ‘’Kocan Kadar Konuş: Diriliş’’ filminin oyuncuları, geçtiğimiz gün filmin Beykoz Kundura Fabrikası’nda bulunan setinde basınla bir araya geldi.

1 Ocak 2016’da vizyona girecek olan “Kocan Kadar Konuş: Diriliş” filminin ekibi, son set günlerinde film için duydukları heyecanı paylaştılar.

“SİNAN’LA EFSUN’UN MACERASI DEVAM EDİYOR”

“Kocan Kadar Konuş Diriliş” filminin yönetmeni ve senaristi Kıvanç Baruönü, “ Kocan Kadar Konuş Diriliş, yedi haftalık çekim maratonunun artık sonuna geldi. Paydos demeden önce heyecanımızı sizlerle paylaşmak istedik. Geçtiğimiz sene Şebnem Burcuoğlu’nun en  çok satan kitaplar arasına giren kitabından uyarlanan film, bizleri de çok mutlu etti ve o cesaretle ikincisine başladık hep beraber. Sinan ve Efsun’un macerası ilk filmde bıraktığımız yerden devam ediyor.

Bu kez Sinan’ın ailesi de devreye giriyor. Sinan’la Efsun’un evlilik serüveninde hep beraber evliliğin iki kişinin aşkından öte evlenirken ailelerin evlendiği noktasında, ekonomik, soysal faktörlerin yarattığı küçük sorunların tatlı bir mizahını göreceğiz bu filmde.

“EĞLENCE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR”

Filmde, Efsun karakterini canlandıran Ezgi Mola, “Kaldığımız yerden devam etme durumuna adapte olmak kolay olmadı açıkcası. İlk filmde de çok söylediğimiz gibi, eğlenebildiğimiz ve birlikte aynı dilden konuşabildiğimiz için yine aynı şekilde eğlence kaldığı yerden devam ettti. Hatta ekibimize yeni katılan şahane oyuncularla birlikte daha da zenginleşti. Çok heyecanlıyız. “

“SEYİRCİ İKİNİCİ FİLMDE DE ÇOK EĞLENECEK”

Serinin ilk filminde, Efsun’un çocukluk aşkı Sinan rolünde izleyiciyle buluşan Murat Yıldırım; “İkinci filmin çekileceğini hem yapımcımız  Necati Akpınar hem de yönetmenimiz Kıvanç Bey ilk filmden sonra bizlere  müjdeyi vermişlerdi. Ne mutlu bize, bunu da gördük. Birincisinde ne kadar keyif aldıysak ikinsinde de o kadar keyifle oynadık. İlk filmde seyirci çok eğlendi, ikincisinde de öyle olacağını düşünüyorum. Kendi adıma  çok gurur duyduğum bir iş oldu.”

“ CAVİDE TERS KÖŞE BİR KARAKTER”

İkinci filmde Kocan Kadar Konuş Diriliş ekibine katılan, Sinan’ın babannesi Cavide rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan usta oyuncu Hümeyra, “ Böyle bir ailenin içinde olmayı büyük bir sevinçle Kabul ettim. Çok keyifli çalıştık.  Belalı bir babanne rolündeyim. İnşallah bu duyguyu seyirciye de geçirebilirim. Filmde Cavide’yi gördükleri  zaman ‘eyvah yine geldi bu kadın’ dedirtebilirim inşallah.  Oynadığım kadın tiplerinin içinde benim için çok ters köşe olan bir kadındı Cavide. Rol olarak beni çok tatmin etti.

“Hümeyra’yla çalışmak ayrı bir keyifti”

Nevra Serezli, Peyker rolüne fena halde alıştım. Bazen evde bile bazen kendimde Peyker’lik buluyorum. Harika oyuncu arkadaşlarımla çalıştım, Hümeyra’yla çalışmak ayrı bir keyifti.

 

Yeni “fenomen film serisi” geliyor

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan romanı Kocan Kadar Konuş’tan beyazperdeye uyarlanan ilk film gişede büyük başarı elde etmiş, eleştirmenler ve seyircilerden de tam not almıştı. Efsun’un aslında Türk kadınının hikayesini anlatan aşkı, sevgiyi ve dürüstlüğü aradığı serüveni Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın oyunculuklarıyla izleyenleri büyülemişti.

Efsun’un, (Ezgi Mola) unutamadığı lise aşkı Sinan’la (Murat Yıldırım) ilişkisinin ikinci perdesinde, evliliğe doğru gittikleri yolda aşk hayatının önündeki engeller azalmıyor. Efsun’un kendi kaotik ailesinden sonra bu defa Sinan’ın ailesi, özellikle de babaannesi Cavide Hanım’la uğraşması gerekiyor ve olaylar çığırından çıkıyor. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor.

USTA OYUNCULAR BİR ARADA

 

Başrollerini Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan , Eda Ece ,Begüm Öner , Gül Arıcı ,Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

Kocan Kadar Konuş Diriliş Kamera arkası görüntüleri

YORUMLAR




DİĞER HABERLER