Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kocan Kadar Konuş: Diriliş'e Adana'dan coşkulu karşılama.

Yapımını BKM, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı Kocan Kadar Konuş Diriliş, İstanbul’daki seyircili özel gösteriminin ardından Murat Yıldırım’ın da büyüdüğü şehir olan Adana’da seyirciyle bir araya geldi.

 

Filmin başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra, filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, M1 Merkez Adana AVM Cinemaximum sinemalarındaki özel gösteriminde coşkulu bir kalabalıkla karşılaştı. İstanbul’da düzenlenen seyircili özel gösteriminde ve vizyonun ilk gününde büyük bir ilgiyle karşılaşan Kocan Kadar Konuş Diriliş, vizyonun ikinci gününde Adanalı seyircisiyle bir araya geldi. Serinin ilk filminin en çok izlendiği şehirlerden olan Adana’ya giden  Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü,  M1 Merkez Adana Avm Cinemaximum’da film için salonları dolduran seyirciyle gösterim öncesi sohbet etti.

 

 

“Yalnız Bırakmadılar”

 

Serinin ilk filminde olduğu gibi Kocan Kadar Konuş Diriliş’te de Efsun karakteriyle büyük beğeni toplayan Ezgi Mola, ”filmin gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi ve kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye teşekkür etti.

 

 

“Adana benim için çok özel”

 

Filmde Efsun’la evlilik yolunda ilerleyen Sinan karakterini canlandıran Murat Yıldırım ise, büyüdüğü şehirde, sevdikleri, ailesi ve seyircilerle birlikte olmaktan büyük sevinç duyduğunu ifade etti. “Adana benim için çok özel bir şehir” diyen Yıldırım, . Adana, benim liseyi okuduğum, ailemin 20 yıldır burada yaşadığı, benim büyüdüğüm şehir diyebilirim. Benim için burada olmak çok önemli, dostlarımla, ailemle ve sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum.” Dedi.

 

Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

1 2 3 4 5 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER