Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kısmetse Olur usülü ilişki sabotaj teknikleri

How to Lose a Guy in 10 Days olur da, Kısmetse Olur usülü ilişki sabotaj teknikleri olmaz mı? Buyrun, birlikte bakalım.

Yemek basmanın mucidi Mehtap.

 

  • Romantik yemeği basmak

 

Bir gelin adayı, ilgilendiği veya eskiden sevgili olduğu bir damat adayının, başka bir gelin adayı ile ödül yemeğine gitmesinin hemen akabinde, o yemekte gitar çalan çocuğun şaşkın bakışları arasında yemeği basmazsa, kimse o aşkı ciddiye almaz. Ayça’nın Emre’yle Nur’un yemeğini basmakla kalmayıp, masanın altından örtüyü çekmek suretiyle ortamı dev sabote etmişliği vardır mesela. Nur’la Emre ilişkisinin bir yere varmayacağının taa o sırada belli olduğu düşünülürse, boşa bir çabaydı aslında.

İyi şeyler olmayacak.

 

  • Diğer kızlarla kumpaslar

 

Başka bir gelin adayı, hoşlandığın çocuğa ilgi gösterir gibi olur olmaz, diğer kızları yanına toplayıp planlar programlar yapmak Kısmetse Olur’un olmazsa olmazıdır. Gerçi gerçek hayatta da bu durumun çok farklı olduğu söylenemez, her zaman bir takım kız grupları toplanıp fısıldaşır, yaşları kaç olursa olsun. Erkeklerin aklının asla almayacağı bu işbirliği sonunda, rakip gelin adaylarının en iyi arkadaş olmaya karar verip, talihsiz damadı ölümüne dışladıkları da görülür.

Pastadan kalan.

 

  • Yemeği bozmak

 

Kısmetse Olur evinin en büyük trendlerinden biri, aynı çocuktan hoşlanan kızların birbirlerinin yaptıkları yemekleri sabote etmesi. Hazal Emre içsin diye erkekler evine çorba mı götürecek, hoop Ayça çorbaya tuz döker. Biri diğerine mantı mı götürmeye karar verir, bir kilo şeker mantının içindedir. Semih’in doğumgünü için Melis’in aldığı pastayı bozdu en son Nur ve Ceyda, Melis ağladı, Dani dolaptaki pastayı toparladı, Melis “Tek dostum Dani’ymiş,” dedi. Semih’se her şeyden habersiz, evde boşluğa bakıyordu büyük ihtimal.

1 2
Zeynep Gönenli
28/02/2016 12:58
YORUMLAR




DİĞER HABERLER