Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kış Güneşi' oyuncularından mesaj var: Satın alma, sahiplen!

 

‘Kış Güneşi’nin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver,  Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi’nde gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

Set aralarında ve çekimler tamamlandıktan sonra hayvanlarla yakından ilgilenen ünlü oyuncular, barınak hayvanlarına bir aylık mama bağışında da bulundu.

 

SATIN ALMA, SAHİPLEN!

Günlük hayatında da sık sık barınakları ziyaret ettiğini ve oradaki hayvanlarla vakit geçirdiğini söyleyen Aslı Enver, izleyicilere “Satın alma, sahiplen” çağrısında bulundu. Barınaktaki hayvanların sevmeye ve sevilmeye çok hazır olduklarının altını çizen Şükrü Özyıldız ise, bir köpeği sahiplenmeyi çok istediğini söyledi. 'Kış Güneşi’nde daha önce de barınak çekimi yaptıklarını belirten ünlü oyuncular, dizinin senaryo ekibine de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiler.

 

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş-Serhan Şahin’in üstlendiği ‘Kış Güneşi’ her Salı, Show TV’de yayınlanıyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER