Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kış Güneşi' ekibi ön izlemede buluştu
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştıkları Kış Güneşi dizisinin ön izlemesi oyuncuların katılımıyla Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti.
 
Kış Güneşi’nin ilk bölüm izlemesine Yönetmen Murat Onbul başta olmak üzere Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Hakan Boyav, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen, Kubilay Çamlıdağ, Merve Han’ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu ve teknik ekip katıldı. Ön izleme tüm ekibin alkışları eşliğinde son buldu.
 
23 ŞUBAT’TA SHOW TV’DE
7. doğum gününde evinin bahçesinde ikiz kardeşi Mete ve arkadaşları Nisan ile saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördüklerini babasına anlatmak için kimseye belli etmeden babasının otomobiline saklanır. Tüm ev halkı Efe’yi ararken, babasıHarun aldığı bir telefon ile alelacele evden çıkmak zorunda kalır. Harun’u yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Harun ölürken, arka koltuğu saklandığından babası dışında kimsenin haberi olmayan Efe ortadan kaybolur.
 
İNTİKAM İÇİN DÖNÜYOR
Öldü sanılan Efe için yepyeni bir hayat başlamıştır. Aradan 20 yıl geçer. Efe balıkçılık yaparkenMete, çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiş ve aile şirketinin yöneticisi olmuştur. İkizleri ayıran kişi, bu kez onları bir araya getirmek ve intikam almak için geri döner.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER