Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kırgın Çiçekler'e "Yılın En İyi Drama Dizisi" ödülü!

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Biran Damla Yıldız ve daha birçok başarılı oyuncunun yer aldığı, ekranların nefes kesen dizisi Kırgın Çiçekler, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın düzenlediği “Yılın En İyileri Ödülleri”ni kazananlar arasında oldu.

Steigenberger Hotel The Maslak’ta 12 Ocak gecesi 6.sı düzenlenen törende sanat, politika, sinema, TV, spor, sahne ve iş dünyasının ödülleri arasında Kırgın Çiçekler “Yılın En İyi Drama Dizisi” kategorisinde ödülünü aldı.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’İN üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı  Kırgın Çiçekler dizisinin oyuncularından Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Çağla Irmak, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç ödülü almaya gelenler arasındaydı.

Pek çok dalda ödüllerin dağıtıldığı gecede Kayahan’ın şapkası ve son mikrofonu açık arttırmada satılırken, çeşitli dallarda ödül alan isimler arasında Türkan Şoray, Selda Bağcan, Volkan Konak, Hande Yener,  Muazzez Ersoy, Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Zara, Murat Dalkılıç gibi önemli isimler yer aldı.

1 2 3 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER