Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kiralık Aşk'tan Özel Bölüm

KİRALIK AŞK BU HAFTA ÖZEL BÖLÜM İLE EKRANLARDA!

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı dizide kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Meriç Acemi yazıyor. Kiralık Aşk’ın yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.

Özel bölüm...

Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor. Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz… Ömer’le Defne… Ah bir baş başa kalabilseler… Birbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki… Ancak başta Sinan olmak üzere diğer herkes durumu zorlaştıracak anlaşılan. Yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine karşı açık olmaya karar veren ikili, bu geziyi bir aksilik olmadan atlatabilecek mi acaba?

Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyor. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine. Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.

 

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER