Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Katherine Heigl, Doubt dizisinin kadrosunda!

Çoğunluğun Grey's Anatomy'nin Izzie'si olarak tanıdığı Katherine Heigl, diziden ayrıldıktan sonra sinema kariyerine ağırlık vermeye başlamıştı. Ancak geçtiğimiz sezon yeniden dizilere dönerek NBC'de yayınlanan State of Affairs'te başrol olmuştu. NBC'nin ilk sezon sonunda diziyi iptal edince programı boşa çıkan Heigl, yeniden TV'ye dönme yolunda. Zira aktris, CBS'te gelecek sezon yayınlanması planlanan Doubt'ın pilot (ilk) bölüm kadrosuna girdi.

CBS esasında bu diziyi geçen sezon için hazırlıyordu ancak dizinin hazırlanan ilk bölümünü beğenmeyince onay vermemişti. KaDee Strickland ve Teddy Sears başrollere seçilmiş, ancak onay alamayınca senaryoyla oynamanın yanında başrol değişikliğine de karar verilmişti. Dizi, bir kez daha CBS'te şansını deniyor.

Doubt, hukuk draması olacak. Heigl'ı da acımasız bir suçtan dolayı suçlanan ancak suçlu olup olmadığını henüz bilmediğimiz müvekkelini savunan, dahası müvekkilinden hoşlanan bir avukat olarak izleyeceğiz. 

Kadronun belli diğer isimleri ise Dreama Walker (Don’t Trust the B—- in Apartment 23), Laverne Cox (Orange Is the New Black), Dulé Hill (Psych), Elliott Gould (Ray Donovan) ve Kobi Libii (Alpha House).

Kaynak

ETİKETLER : ekranella , katherine heigl , doubt , cbs
YORUMLAR




DİĞER HABERLER