Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kara Sevda’da heyecan ve duygu yüklü sahneler ekrana geldi

Esas savaşa hazır mısın?

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde heyecan ve duygu yüklü sahneler ekrana geldi. Gerçeğin peşinden birlikte giden Nihan ve Kemal, Zeynep’in beklenmedik hareketiyle karşı karşıya geldi. Onlara tüm gerçekleri anlatabilecek tek kişi olan Karen’ın ,Emir’in eline geçmesiyle umutsuzluğa düşen Nihan ve Kemal’e şantajcıdan gelen beklenmedik mesaj, savaşta yeni bir sayfa açtı.

Zeynep ve Ozan'ın evliliği herkes için bomba etkisi yarattı. Ailelerin derinden etkilendiği bu evlilik, Emir için de kötü bir sürpriz oldu. Bir yandan kardeşlerinin evliliklerini onaylamayan Kemal Ve Nihan, diğer yandan kardeşlerinin gösterdiği cesareti gösterememenin pişmanlığıyla gözyaşı döktüler. Kardeşlerinin beklenmedik evliliklerinde, herkese ve her şeye rağmen aşkın peşinden gitme cesaretini gören Kemal ve Nihan için, artık kendileri için daha fazla mücadele edecekleri bambaşka bir dönem kapıda.

 

Şantajcının karanlık desteği

O karanlık gecenin sırlarını anlatabilecek tek kişi olan Karen’ı ele geçiren Emir, Nihan ve Kemal’in gerçeğin peşinden birlikte gittiklerini öğrendi. En karanlık noktada, Emir’i tehdit eden şantajcıdan gelen mesajla, Nihan ve Kemal yeni bir yola girdi. Emir’in tüm pis işlerini temizleyen ve hakkında ailesinden bile çok gerçeği bilen Tufan'ın, aynı zamanda Emir'e yıllardır yapılan gizemli şantajın bir parçası olduğunun ortaya çıkmasıyla, kartlar bir kez daha dağıtıldı. Asıl savaş şimdi başladı.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün yazdığı Kara Sevda çarşamba akşamları 20:00'da Star TV'de.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER