Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kara Sevda'da bir ilk! Nihan ve Kemal ilk kez başbaşa!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'da bu hafta izleyenlerin merakla beklediği romantik sahneler ekrana geliyor. Yeni bölümde ilk kez baş başa kalan aşıkların büyüleyici sahneleri bölüme damga vuracak.

 

Yeni bölümde; Nihan'ın, Emir'le yaptığı anlaşmalı evlilik nedeniyle ayrı düşen aşıklar yıllar sonra gözlerden uzak bir araya gelecekler. İstanbul'dan uzaklaşan ikili, birbirlerine duydukları aşk ve özlemle, göz yaşlarıyla yeniden sınanacaklar.

Kemal’in Nihan’la baş başa kalabilmek için oynadığı küçük oyun, Nihan ve Kemal’i çocuklarla buluşturacak. Yuvada çocuklarla oynayan Nihan ve Kemal, bir anlığına da olsa, her şeyi unutup, eski mutlu günlerine gidecekler.

Nihan; Emir'in Kemal'e zarar vermesinden korkarken, Kemal de sevdiği kadının geçmişte yaşadıklarını öğrenmeye çalışacak.

Dizide; elini kana bulayan kardeşi Ozan'ı kurtarmak için Emir'le evlenmek zorunda kalan Nihan'ın Kemal'e tüm gerçekleri nasıl anlatacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Nihan, yaşadığı esir hayatını Kemal'e anlatacak mı?, Nihan'ın evliliğinden şüphe duyan Kemal, gerçekleri öğrenmek için ne yapacak?, Emir, Nihan ve Kemal'in gözlerden uzak bir araya geldiğini öğrenebilecek mi gibi sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 2 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER