Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kara Para Aşk dizisinin Nilüfer’i Bestemsu Özdemir hayranlarının sorularını yanıtladı!

Kara Para Aşk dizisinin Nilüfer’i Bestemsu Özdemir hayranlarının sorularını canlı yayında atv Youtube kanalından yanıtladı. Röportajın canlı kaydı atv’nin Youtube kanalında izlenebiliyor.

İşte hayranlarının soruları ve Bestemsu Özdemir’in cevapları;

Şöhret olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Henüz öyle bir iddiam yok.

Kazandığınız ilk parayı ne şekilde harcadınız?
Anneme, babama, köpeklerime, erkek arkadaşıma, herkese hediyeler aldım. İlk paramı böyle harcadım.

Kara Para Aşk ne zamana kadar devam edecek?
Kara Para Aşk’ın hikâyesi çok açıldı, ilk sezon seyirciye birçok şey vermek durumunda kaldık. 1,5 sezon tadında bir iş oldu bizim için ama Ramazan sonuna kadar izleyeceksiniz.

Nilüfer karakteriyle aranızdaki en büyük yakınlık nedir?
Aynı yaşları oynuyorum. Kendimden yaşça küçük ya da büyük birini oynamıyorum. Ben de bazen tadında şımarıklıklar yapabiliyorum arada benim de saflıklarım tutuyor ama çok kendimle özleştirip benziyoruz dediğim bir karakter değil.

Kaç yaşındasınız?
1991 doğumluyum. İnternette 1991, 1992, 1993’e yazılan tarihleri de gördüm ama 1991 doğumluyum.

Kaç kilosunuz?
46.

Nilüfer karakterine gelen tepkilere ne diyorsunuz?
Tabii ki iyi kötü birçok yorum geliyor. Herkesin kendi fikri ve kendi düşünceleri var bunlara saygı duyuyorum.  Instagram’dan ve Twitter’dan olumlu olumsuz yazılan her şeyi okuyorum ama herkese cevap yazmak çok zor. Birkaç kişiye cevap yazmak yerine hiçbirine yazmıyorum. O yüzden kimse kırılıp alınmasın.

Neden hep İspanyol paça pantolon ve çok yüksek topuklu ayakkabı giyiyorsunuz?
Çünkü çok seviyorum. İspanyol paça pantolon hayatımda vazgeçemediğim tek kıyafet türü diyebilirim size. İçimde bir İspanyol olabilir, bilemiyorum.

Mutlu sonlu bir final bizi bekliyor mu?
Hiçbir fikrim yok. Biz de büyük bir heyecanla finali bekliyoruz. 1,5 senedir bu işteyiz ve bizim için de çok büyük bir sürpriz olacak galiba. Mutlu ya da mutsuz herhangi bir fikrim yok o yüzden size net bir şey söyleyemiyorum.

Sevgilin var mı?
Evet, sevgilim var.

Dövmelerinizin anlamı var mı? Yeni bir dövme yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Yeni bir dövme yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü dövme her karaktere ve role gitmiyor. Bileğimdeki dövme Çince su demek. Babamla alakalı bir anlamı var. 16 yaşımdayken yaptırmıştım.

Oyunculuk hikâyeniz nasıl başladı?
Oyunculuk aslında benim planımda olan bir şey değildi. Fotomodellikle başlayıp bir süre ara verdim. Yaşım da küçüktü, 17 yaşımdaydım. Bir süre sonra kendi paramı kazanıp kendim için bir şeyler yapmak istedim. Cem Tatlıtuğ’a ulaşıp ona fotoğraflarımı mail attım. Olaylar çok tuhaf bir şekilde gelişti. Ben bir anda kendimi bir projede buldum ve daha sonra oyunculuk dersleri ve müthiş bir tempo başladı. Kameraya alışıp kendimi geliştirmemi beklediler. Kara Para Aşk dördüncü işim, umarım daha fazla iş yaparım ve siz de beni keyifle izlersiniz.

Sette en iyi kiminle anlaşıyorsunuz?
Herkesle çok iyi anlaşıyorum. Bunu çok fazla duymuşsunuzdur ama biz gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibiz. Hatta hep böyle bir ekibi bir daha bulabilir miyiz diyoruz. Sete gelirken kimsenin ayakları geri geri gitmiyor. Kolay bir iş de yapmıyoruz. Çok mutluyum bu ekiple çalıştığım için. Gerçekten herkesle çok iyi anlaşıyorum. Tabii ki daha yakın olduklarımız var birbirimizin içinde ama çok egosuz bir set ve çok keyifli çalışıyoruz.

Erzincan mı, İstanbul mu, Ankara mı?
Erzincan’ı hiç görmedim. İstanbul’da doğdum. Baba tarafım Erzincanlı. Ankara’ya da çok fazla gitmedim. Sadece 5 sene kaldım. Doğma büyüme İstanbulluyum o yüzden bu tercihi yapamam.

Lisede odanızın duvarında kimlerin posterleri vardı?
Hayatım boyunca duvarıma poster asmadım. Nedenini bilmiyorum. Çok fazla televizyon ve dizi izlemezdim. Eski voleybolcuyum, bütün zamanım antrenmanlarda geçiyordu. Antrenman yoksa maç vardı. Odamda çok vakit geçiren bir çocuk değildim. Belki de o yüzden.

Neden bu kadar zayıfsınız?
Çok seviyorum zayıf olmayı. Biraz abartmış olabilirim son zamanlarda ama zayıfken kendimi çok iyi hissediyorum. Daha fazla zayıflamamam gerektiğini de biliyorum. Birkaç kilo alacağım hatta.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER