Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kanal D'de yeni haziran!

Sıcak yaz akşamlarınız aşk, heyecan ve macera dolu dizilerle Kanal D’de daha da renklenecek. “Güneşin Kızları”, “Yaz’ın Öyküsü”, “Kalbim Ege’de Kaldı” isimli usta oyuncularla genç yetenekleri buluşturan 3 yeni dizi ve yeni bölümleriyle merakla beklenen “Beş Kardeş” Haziran ayında izleyiciyle buluşacak. Kanal D’nin fenomen yarışması, çoşku, samimiyet, heyecan ile eğlencenin tek adresi, ünü sınırlarımızı aşan “Ben Bilmem Eşim Bilir” İlker Ayrık’ın sevilen sunumu ve sürprizlerle yaz ekranında da sizlerle olacak.

Ve bu yazın diğer büyük sürprizi sporseverler için: Dünya devleri ile futbol çoşkusu. Barcelona’dan Manchester United’a, Real Madrid’ten Roma’ya dünya devi takımlar, yepyeni kadroları ile Kanal D ekranlarına gelecek. Kanal D izleyicileri 11 Temmuz’da başlayacak ve 1 ay sürecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Messi’yi, Neymar’ı, İbrahimoviç’i ve daha birçok yıldız ismi Kanal D ekranlarında izleme şansı bulacaklar.

İşte Kanal D’nin tüm yeni dizilerinin hikayeleri, oyuncuları ve içerikleri;

GÜNEŞİN KIZLARI  / YENİ DİZİ

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesinin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

1 2 3 4 5 6

01/06/2015 15:21
ETİKETLER : kanal d , yaz ekranı , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER