Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kalbim Yangın Yeri’ setinden ilk fotoğraflar

Başrollerini Hande Soral, Kaan Yıldırım, Oğuz Peçe ve Ece Çeşmioğlu’nun üstlendiği yepyeni dizi Kalbim Yangın Yeri, çok yakında FOX ekranlarında başlıyor. Avşar Film’in ses getirecek yeni yapımı, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle ilk bölümden seyirciye bambaşka bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli ve Banu Tekcam’ın kalemiyle ve Eylem Koza’nın yönetmenliğiyle çekimlerine başlanan Kalbim Yangın Yeri,  izleyicileri geçmişin geleceği nasıl şekillendirdiğine tanıklık etmeye davet ediyor.

Gülenay Kalkan, Turgay Kantürk, Gonca Cilasun, Demet İyigün, Yosi Mizrahi ve Servet Pandur’un da oyuncu kadrosunda olduğu Kalbim Yangın Yeri, fedakarlıklar, sırlar, ihanet ve aşklarla dolu hikayesiyle çok yakında FOX ekranlarında başlıyor.

Geçmiş, Geleceğin İzini Sürer...

Leyla (Hande Soral), kız kardeşi Sevda’nın (Ece Çeşmioğlu) düğünü için bir süre önce ayrıldığı baba evine dönmüştür. Ertesi gün yapılacak düğün töreninden sonra ise evden temelli ayrılacak, tüm sırları ve hayatının erkeğiyle birlikte yeni bir hayata yelken açacaktır. Ancak geçmişte ardında bırakıp gittiği ne varsa, şimdi birer birer yolunu kesmektedir. Onun tek amacı ise çok sevdiği kardeşi Sevda’nın hayallerindeki masalsı düğününü kazasız belasız gerçekleştirmektir. Düğün gecesi yaklaştıkça, Leyla’nın etrafındaki çember daralır. Kardeşinin mutluluğu uğruna yaptığı fedakarlıklar, şimdi tam da kardeşinin ve bütün ailenin felaketine neden olacaktır.

1 2 3 4 5 6 7 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER