Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İrina Shayk Tülin Şahin İle Moda'da

Tülin Şahin bu hafta Romeo&Juliet'in şehri Verona'da.


Tülin Şahin İle Moda, dünyaca ünlü İtalyan iç giyim markasının nefes kesen 'Opera On Ice' şovunu ekrana getiriyor. Ellie Goulding'in buz üstünde sahne alması, kırmızı halıda efsane mankenler Eva Herzigova ve Nadja Auermann'in yürümesi ve daha neler neler. Bu çok özel davete eşi Memet Özer ile katılan Şahin, Raşit Bağzıbağlı tasarımı içinde dünya basınını adeta büyüleyecek.


Tüm dünya O’na hayran, O, 'Tülin Şahin ile Moda'ya!


Tülin Şahin İle Moda dünyanın en iyi mankenlerinden İrina Shayk'ı 3.kez programa konuk ediyor. Tülin ve Irina, Verona'da bir araya geldi ve bol kahkahalı bir sohbete imza attı. Tülin, Irina'ya Türkiye’den bir hediye götürdü ve bakın sonrasında neler oldu? İki top modelin ortak sırrına çok şaşıracaksınız!


Ünlü model Winnie Harlow’dan Tülin Şahin’e özel açıklamalar!


O şu an dünyanın en çok aranan mankeni! Çok nadir görülen ‘vitiligo’ hastası olan ünlü model Winnie Harlow, geçtiğimiz hafta Türkiye’deydi ve Tülin Şahin’le Moda'ya konuştu. Amerika’nın yeni top modeli olarak lanse edilen ünlü modelin çok özel açıklamalarını Tülin Şahin İle Moda’da.
Sonbahar'a merhaba dediğimiz şu günlerde Tülin Şahin izleyicileri için sonbahar trendlerini ekrana getiriyor. Stilist Murat Gürsoy tüyolarını paylaşıyor,

YORUMLAR




DİĞER HABERLER