Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İzleyici bu kutunun peşine düşer!

Kara Kutu, yine dün gece başlayan Hande Doğandemir’li, Seçkin Özdemir’li ve Mehmet Aslantuğ’lu Racon: Ailem İçin’in karşısında daha mütevazi tanıtımlarla başladı yayın hayatına… Bourne Identity’ye benzerliği, Kurtlar Vadisi Pusu sevenin izleyeceği konuşuldu, Reaksiyon gibi olup olmayacağı merak edildi. Hazım Körmükçü, Deniz Uğur, Şevval Sam, Kerem Alışık ve Orhan Kılıç’lı kadrosu ile ekrana “Merhaba!” diyen Kara Kutu, Ekranella’nın dizi zevkleri birbirine hiç benzemeyen dört yazarına kendini gerçekten sevdirdi bile. Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

Aşkın Altun: Bir sürü soruyla çorba olan ilk bölüm yapmamışlar

Kanal D’nin yeni dizisi Kara Kutu sağlam bir başlangıç yaptı. Kurtlar Vadisi tadında gibi gözükse de dizinin gerçek kimliğini bulmaya çalışan Mehmet’in hikâyesi şeklinde gideceği belliydi. Bunun üstüne, istihbarat içindeki kutupların mücadelenin de kızışacağını öğrendik.

Orhan Kılıç’ı en son Aras Dağlı rolüyle Sağır Oda’da izlemiştik. Orada da iyiydi, Kara Kutu’da da iyi. Her ne kadar dövüş sahnelerinde biraz abartı olsa da bunu ilk bölümün heyecanlı olması gerektiğine veriyoruz. Gerçi bir Pana Film dizisi olduğu için benzer sahneleri ilerleyen bölümlerde de mutlaka görürüz, çok da fena olmaz hani.

Dizinin müziklerinde Gökhan Kırdar yine çok iyi iş çıkarmış. Aşırı müzik olmaması, olduğunda da ses yüksekliğinin uygunluğu ayrıca mutlu edici. Tema şarkısı da tam olmuş. Sonuç olarak merak edici bir finalle bitirdiler. Ortaya bir sürü soru atıp ilk bölümden çorba yapmamaları iyi oldu. Kara Kutu iyi başladı ve anlaşılan devamını getirecek. Son olarak, Kurtlar Vadisi müdavimleri için güzel bir dizi geldi. Kesinlikle kaçırmasınlar!

Not: Bu arada Kerem Alışık’ın oynadığı Tekin başkomiser her yerde Cinayet Büro’da görevli diye tanıtıldı ama dilekçesinde de gördüğümüz üzere Asayiş’te görevli. Dizi boyunca zaten Asayişte görevli olduğu belli oldu.

1 2 3 4 5

11/03/2015 03:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER