Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İşte Saba Tümer’le Oyuna Geldik’in Orjinali

TV8’de yeni bir yarışma programıyla ekranlara dönen Saba Tümer’in yeni programı hangi Amerikan yarışmasının yerli versiyonu?

Talk Show’dan yarışma formatına terfi eden Tümer, Saba Tümer’le Oyuna Geldik programıyla TV8’e transfer oldu. Yarışmada 3 ünlü bir “ünsüz” den oluşan takımlar (veya yarı ünlü, çünkü ünsüz yarışmacılar da genelde Tümer’in arkadaşlarından seçilmiş), sessiz sinema, laylaylom diye mırıldanan şarkıları bilmece, Tabu stili ünlü bilmece gibi eğlenceli oyunlarla yarışıyor. Aralarda canlı orkestrayla şarkı söyleyen şarkıcı konuklar, mini sohbetler ve meşhur Saba Tümer kahkahaları da cabası. Beş etabın sonunda finale kalan ünsüz yarışmacı final oynuyor.

We Came to the Game with Jane Lynch ismini kaçırmışlar.

Saba Tümer’le Oyuna Geldik 2013’den beri NBC’de yayınlanan Hollywood Game Night’ın yerli versiyonu. Üçüncü sezonu 7 Temmuz’da yayınlanmaya başlayacak yarışmanın sunucusu Glee’dencoach Sue rolüyle hatırladığımız Jane Lynch. Programın yaratıcısı ise efsane sitkom Will and Grace’de Jack karakterini canlandıran Sean Hayes.

Hollywood Game Night ve yerli versiyondaki oyunlar birbirinin aynı. Hollywood Game Night’ın farkı ise hem ünsüz yarışmacıların 25 bin dolara varan para ödülünün sahibi olması hem de ünlü yarışmacıların stüdyodaki barda mütemadiyen içip yarışmalara hafif çakır keyif katılması. Saba Tümer de kenara bir bar attırsa reyting patlaması yaşayabilir sanki.

Ozan Doğulu kendinden emin.

Oyunlar tıpatıp aynı ama Sean Hayes bir Ozan Doğulu değil tabii.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER